Madfagligt køkkentræf
Den 3. september 2024 samlede vi en række af madprofessionelle, der til dagligt arbejder med mad og økologi, til Madfagligt Køkkentræf på Hotel Nimb i Tivoli
03.09.2024 | Hotel Nimb, Rotunden
HVAD ER MADFAGLIGT KØKKENTRÆF?
Vi samler alle økologiens grønne ildsjæle i smukke rammer i Tivoli på Hotel Nimb, Rotunden, til en sensommerdag i økologiens og madfaglighedens tegn.
Glæd dig til en dag der byder på:
- Økologien anno 2024 og bud på fremtiden for økologien i Danmark
- Inspirationscase fra 'Vende på en tallerkenen’
- Udbud- og indkøb som strategisk værktøj for udbredelse af bæredygtige måltider
- Kunstig intelligens og hvordan det kan udnyttes i professionelle køkkener
- Lækker frokost i Nimbs brasserie
- Kåring og overrækkelse af Køkkenprisen 2024
- Fri adgang til Tivoli
…. Og meget mere!
HVOR OG HVORNÅR?
Hovedindgangen, Tivoli, Vesterbrogade 3, København V
Den 3. september 2024
Kl. 09.30* - 14.45
*09.30 morgenmad og kaffe, programstart ca. kl. 10.
PROGRAM
Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Christian Vejlund fra Landbrug & Fødevarer på chve@lf.dk
Vi glæder os til at se dig.
Landbrug & Fødevarer
----
Tak til Fonden for Økologisk Landbrug.