Madfagligt køkkentræf

Den 3. september 2024 samlede vi en række af madprofessionelle, der til dagligt arbejder med mad og økologi, til Madfagligt Køkkentræf på Hotel Nimb i Tivoli

03.09.2024 | Hotel Nimb, Rotunden

HVAD ER MADFAGLIGT KØKKENTRÆF?

Vi samler alle økologiens grønne ildsjæle i smukke rammer i Tivoli på Hotel Nimb, Rotunden, til en sensommerdag i økologiens og madfaglighedens tegn.

Glæd dig til en dag der byder på: 

  • Økologien anno 2024 og bud på fremtiden for økologien i Danmark
  • Inspirationscase fra 'Vende på en tallerkenen’
  • Udbud- og indkøb som strategisk værktøj for udbredelse af bæredygtige måltider
  • Kunstig intelligens og hvordan det kan udnyttes i professionelle køkkener
  • Lækker frokost i Nimbs brasserie
  • Kåring og overrækkelse af Køkkenprisen 2024
  • Fri adgang til Tivoli 

    …. Og meget mere!


HVOR OG HVORNÅR?
Hovedindgangen, Tivoli, Vesterbrogade 3, København V
Den 3. september 2024
Kl. 09.30* - 14.45

*09.30 morgenmad og kaffe, programstart ca. kl. 10.

PROGRAM 

Se programmet her. 

 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Christian Vejlund fra Landbrug & Fødevarer på chve@lf.dk

Vi glæder os til at se dig.

Landbrug & Fødevarer

----

  

Tak til Fonden for Økologisk Landbrug.