Indstillinger & kriterier
Læs om forløbet for Kantineprisen og indstil din kandidat her!

Forløbet
Efter fristens udløb er alle indstillinger blive gennemgået og tre nominerede kantiner er blevet udvalgt. Disse kantiner får uanmeldte besøg, hvor de bedømmes ud fra tre parametre:
-
Køkkenet - Hvordan arbejdes der med bæredygtighed, sammensætning af råvarer, sæson, madspild og arbejdsglæde i køkkenet?
-
Råvarer og/eller leverandører - Hvordan er diversitet, kvalitet og nytænkning i forhold til råvarer og leverandører?
-
Spiseoplevelsen - Er der dialog mellem gæster og køkken og hvilken sensorisk oplevelse får gæsterne?
Igen i år er der fokus på smag, gastronomi og iscenesættelse. Derfor får alle de nominerede muligheden for at dyste med hinanden i en Cook Off med temaet "Mad til mange", hvor de kan vise deres holdånd og sætte fokus på, hvor fantastisk kantinemad kan være.
Her vurderes det, hvordan der arbejdes gastronomisk og med fokus på sensoriske oplevelser, der begejstrer gæsterne og sætter smag i højsædet. Point uddelt i Cook Off indgår i den samlede score, der udgør årets bedste kantine.
Kantineprisen er sat i verden for at hylde de madprofessionelle og gastronomiske stortalenter, som arbejder i Danmarks kantiner.
Læs mere om Kantineprisen

Om Kantineprisen
Kantineprisen er sat i verden for at hylde de madprofessionelle og gastronomiske stortalenter, som arbejder i Danmarks kantiner. Find alt information her.
Download
Se alle vinderne gennem årene
På siden her kan du se de sidste 6 års vindere af Kantineprisen
Download
Pressematerialer
Her finder du alt relevant markedsføringsmateriale, pressemeddelelser og logopakker.
Download