Om Kantineprisen

Kantineprisen er sat i verden for at hylde de madprofessionelle og gastronomiske stortalenter, som arbejder i Danmarks kantiner. Find alt information her.

Kantineprisen har til formål at anerkende de passionerede kantinekokke, der arbejder målrettet mod en mere bæredygtig fremtid og samtidig leverer en god spiseoplevelse for deres besøgende. Og nu er de tre nominerede kantiner fundet.

  • Normal A/S, Hedensted – ledet af køkkenchef Christian Lundsgaard og team

  • TitanHus, København N – ledet af køkkenchef Christian Dellgren og team, Simply Cooking

  • Søstrene Grene Import A/S, Aarhus – ledet af køkkenchef Lars Jensen og team

Stort tillykke til årets nominerede!

 

Hvad kigger vi efter?

I år er blikket skærpet på bæredygtighed, gastronomisk håndværk og brugen af sæsonens råvarer. Vi har udvalgt kantiner, der:

  • Er skarpe til at arbejde med bæredygtige, økologiske og lokalproducerede råvarer

  • Skaber grønne menu-løsninger med masser af smag

  • Reducerer madspild og tænker kreativt i køkkenet

  • Sætter en ære i at give gæsterne en god madoplevelse

En spændende rejse for de nominerede

De nominerede får en helt særlig oplevelse og udfordring med i købet:

  • Et overraskelsesbesøg fra juryen i kantinen

  • En plads i det spændende Cook Off på Madens Folkemøde den 15. maj 2025, hvor de skal trylle med lokale råvarer og dyste i Bocuse d’Ors udvælgelseskøkkener

  • En storslået fejring, når vinderen kåres på Fødevaredagen den 16. september 2025 på Hindsgavl Slot

Her er fagjuryen

Dette års jury består blandt andet af sidste års vinder af Kantineprisen, Sine Andersen. Ligeledes består juryen af stærke profiler fra nogle af de største brands i det danske fødevaremarked. 

  • Sine Andersen, Vinder af Kantineprisen 2024, Compass Group ved ALFA WORK

  • Britta Surland, Kok og madekspert, Arla

  • Martin Bryde, Senior Sales B2B, Arla Unika

  • Mark Østergaard, National Account Manager, Danish Crown / Friland

  • Anders Nicolajsen, Chefkonsulent, Gastronomi & Foodservice, Landbrug & Fødevarer

 

Konkurrencen udføres af Landbrug & Fødevarer og finansieres af Svineafgiftsfonden og Mælkeafgiftsfonden.

Kontakt

Chefkonsulent, Gastronomi & Foodservice

Anders Nicolajsen

+45 5364 5853 andn@lf.dk

Afd. koordinator

Jane Korsgaard

+45 2552 3091 jko@lf.dk

Læs mere om Kantineprisen