Indstillinger & kriterier

Der er åbent for indstillinger til Slagterprisen frem til d. 23. maj. Læs om kriterier og indstil din kandidat.

Slagtermester Christian Steen Hansen, Salling Super, Aarhus

Hvem gør det bedst – efter din mening?

Indstillere skal blot gøre følgende inden den 23. maj:

  • Udfylde indstillingsskemaet via. formularerne nedenfor med kontaktoplysninger om kandidat og indstiller samt begrundelse

  • Bede kandidaten optage en kort film (max. 2 min.) med mobilen, som skal indeholde butik, sortiment og produktions- og opbevaringslokaler.

  • Video mailes den til Dorte Storm på dors@lf.dk evt. via wetransfer.com - i emnefeltet på mailen skrives: Video, Slagterprisen samt butikkens navn.

  • Sikre at kandidaten og 1-2 fra teamet (selvvalgt antal deltagere fra teamet) har mulighed for at deltage i indstillingsmøde med slagterprisjury d. 26. maj 2025 hos FødevareDanmark, Poppelvej 83, 5230 Odense

  • Læs en mere uddybende beskrivelse af kriterierne for Super - og hypermarkeder

  • Læs en mere uddybende beskrivelse af kriterierne for Privatslagter 


Hvem kan indstille?

  • Super- og hypermarkeder:

    Kandidater i kategorien "Slagter i super-/hypermarked" kan indstilles af fagkonsulenter, regionschefer og sortimentschefer fra dagligvarekædernes hovedkontorer.

  • Privatslagtere:

    Privatslagtere kan indstilles gennem FødevareDanmark.

  • Vigtigt for begge kategorier:

    For at komme i betragtning skal slagteren have mindst én elev og være et attraktivt lærested.

Mere om Slagterprisen