Publikationer
Her finder du nyeste udgivelser fra fagfolk til fagfolk. Publikationerne er udarbejdet af Landbrug & Fødevarer, afdelingen for Marked, Fødevarer & Gastronomi.

Publikationer

23.10.2025
White paper - Økologi & Gastronomi
Økologi og gastronomi hænger tæt sammen. Med vores nye white paper får du viden, indsigter og konkrete cases, der viser, hvordan økologi kan styrke både smag, kvalitet og bæredygtighed i professionelle køkkener – uanset om du arbejder med kød, planter eller begge dele.

White paper til dig der arbejder med bælgfrugter
Har du styr på håndteringen af linser og favabønner? I et white paper til madprofessionelle fra Landbrug & Fødevarer, går en række kokke og gastrofysikere i dybden med de økologiske bælgfrugters gastronomiske egenskaber. White paperet guider til store smagsoplevelser med bælgfrugter, og er designet til dig, der arbejder i foodservice.

11.12.2024
Vores grønne styrker - Godt at vide om lokal frugt og grønt
Gartnerierne spiller en central rolle i vores hverdag ved at forsyne os med friske, lokalt dyrkede frugter, bær og grøntsager. I den nye tryksag ”Vores grønne styrker” er branchen for første gang gået sammen om at dokumentere, hvordan branchen bidrager til en bæredygtig fremtid.

11.12.2024
Grønnere indkøb – Samhandel med den offentlige sektor
Hver dag serverer kommuner og regioner over 1 million måltider. Tænk, hvis flere af disse mange måltider kunne være baseret på lokal frugt og grønt? Det kan de – hvis der samarbejdes om det gartneri-tekniske i udbud og indkøbsaftaler.