Positiv udvikling i æggets image Landbrug & Fødevarer har undersøgt danskernes holdning samt køb og brug af æg. Skal æggene være danske? Associeres æg med sundhed eller forhøjet kolesterol? Og hvornår spiserne danskerne oftest æg?
Du er næsten i mål. Udfyld din e-mail og øvrige oplysninger, så sender vi materialet til dig. Vi behandler dine data i henhold til Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik Tilmeld nyhedsmail Psst - Vil du opdateres og inspireres? Få de nyeste indsigter og viden om fødevarebranchen direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsmail. Fortæl os hvilken branche du arbejder indenfor – så sender vi nyheder, der matcher dit arbejdsområde. Detail, Frug & grønt Detail, kød, fjerkræ, fisk Detail, mejeri, æg Foodservice Fødevareuddannelser Alle nyheder Jeg vil gerne modtage 10-12 årlige e-mails fra goderåvarer.dk med nye tendenser om gode råvarer, friske forbrugerindsigter og updates fra branchen. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes via frameldingslink i nyhedsmailsene. Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores Download og tilmeld nyhedbrev