Tilberedningssvind: Ca. 35 %
1- 1½ kg porchetta af bryst af gris, slag
1- 1½ spsk groft salt
Tilberedningstid: Ca. 2 timer
-
Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
-
Læg stegen på en rist i bradepanden med bagepapir eller stanniol i bunden.
-
Sæt bradepanden med stegen midt i en kold ovn.
-
Tænd ovnen på 200 grader og lad stegen stå i 1 3/4 - 2 timer, til kødet er gennemstegt.
-
Er sværen ikke helt sprød, så brun stegen efter ved 250 grader. Vend den nogle gange.
Grundtilberedningsanvisning i ovn ved lav temperatur
1- 1½ kg porchetta af bryst af gris, slag
1- 1½ spsk groft salt
Tilberedningstid: Ca. 2 timer
-
Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
-
Læg stegen på en rist i bradepanden med bagepapir eller stanniol i bunden.
-
Sæt bradepanden med stegen midt i en kold ovn.
-
Tænd ovnen på 100 grader og steg kødet i 2½ time.
-
Skru ovnen op på 250 grader og steg til sværen er gylden og sprød, og kødet er gennemstegt.
-
Hold øje med at sværen ikke bliver for mørk.