ØkoMester

Hvordan arbejder nogle af landets pionerer med økologi og bæredygtighed? Hvordan kan indkøbsaftaler, brug af kunstig intelligens og kompetenceudvikling i køkkenerne understøtte økologien og udvikling af bæredygtige måltider? Det får du svar på i dette ØkoMester-forløb, der består af konkrete inspirerende cases og vidensoplæg.

Bliv klogere på:

  • Indkøbsaftalernes kraft
  • Økologi som pejlemærke for bæredygtighed
  • Praktiske tiltag i køkken og kantiner
  • Hvordan indkøbsdata gøres praktisk og håndgribeligt
  • Kunstig intelligens som redskab – do’s and dont’s.

ØkoMester er velegnet til alle, der allerede arbejder med økologi, eller ønsker at komme i gang med det. Uanset om du er madhåndværker, indkøbsjurist, grossist, kontraktansvarlig, køkkenleder, CSR-ansvarlig eller noget derimellem, vil materialet kunne bruges som kompetenceudvikling, inspiration og et værktøj, der understøtter den bæredygtige udvikling.

Oplæggene, som blev optaget på Madfagligt Køkkentræf 2024, kan ses enkeltvis, i vilkårlig rækkefølge eller fra en ende af. OBS: alt viden og indsigt præsenteret i ØkoMester er baseret på konkrete cases, uddrag fra videomateriale og oplæg fra eksterne bidragydere. Det anvendte data og de fremlagte synspunkter tilhører oplægsholderne.

Bag Øko-Mester og Madfagligt Køkkentræf står Landbrug & Fødevarer med støtte fra: