Kylling
Danskerne er glade for kylling, både ude og hjemme. Hver dansker spiser ca. 25 kg kylling om året. Få indblik i produktionen, tilberedning og spisekvalitet.


Læs mere om Et indblik i produktionen af kyllinger
Et indblik i produktionen af kyllinger
Vidste du, at det tager 21 dage at udruge en kylling? Og at den typisk vejer 2200 gram, når den bliver slagtet? Dyk ned i, hvordan produktionen foregår.

Læs mere om Udskæringer, spisekvalitet og tilberedning
Udskæringer, spisekvalitet og tilberedning
Lær mere om de forskellige udskæringer, spisekvalitet og tilberedning af kylling.

Læs mere om Kylling - kan du smage forskel?
Kylling - kan du smage forskel?
Danskerne spiser mere og mere kylling. Og det er både almindelig, fritgående og økologisk kylling, der bliver puttet i indkøbskurven og på menukortet. De tre typer kylling har haft forskellig opvækst – men kan det smages?