Mejeri, æg & gastronomi
På denne side kan du læse meget mere om hvordan mejeriprodukter, og æg anvendes i gastronomien. Siderne er særligt for dig, der arbejder professionelt med æg, og vil vide mere om f.eks. æggets anatomi. Du kan også finde pjecen om æggets egenskaber og anvendelsesmuligheder.
Læs mere om Hvad smager osten af?
Download
Hvad smager osten af?
Det kan Landbrug & Fødevarers ostesmagshjul hjælpe dig med at svare på. Dyk ned i de mange smagsnuancer, så du kan agere oste-sommelier for dine kunder og gæster.
Læs mere om Æg - en stjerne i de professionelle køkkener
Download
Æg - en stjerne i de professionelle køkkener
Ægget er et af de mest fantastiske vidundere blandt alle vores fødevarer, hvis du spørger Helle Brønnum Carlsen.
Læs mere om Er det ægge dejligt?
Download
Er det ægge dejligt?
Fra kolesterol-synder til superfood. Det er noget af en rejse ægget har været på. I en ny analyse tager vi med danskerne på indkøbstur og vender også blikket mod forbruget i fremtiden.