
Mejeri, æg & gastronomi
På denne side kan du læse meget mere om hvordan mejeriprodukter, og æg anvendes i gastronomien. Siderne er særligt for dig, der arbejder professionelt med æg, og vil vide mere om f.eks. æggets anatomi. Du kan også finde pjecen om æggets egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Læs mere om Hvad smager osten af?
Hvad smager osten af?
Det kan Landbrug & Fødevarers ostesmagshjul hjælpe dig med at svare på. Dyk ned i de mange smagsnuancer, så du kan agere oste-sommelier for dine kunder og gæster.

Læs mere om Æg - en stjerne i de professionelle køkkener
Æg - en stjerne i de professionelle køkkener
Af foodservice-konsulent Trine Møller Christensen, Landbrug & Fødevarer

Læs mere om Er det ægge dejligt?
Er det ægge dejligt?
Fra kolesterol-synder til superfood. Det er noget af en rejse ægget har været på. I en ny analyse tager vi med danskerne på indkøbstur og vender også blikket mod forbruget i fremtiden.