Fremtidsworkshop: Økologi og Bæredygtighed - hvad skal fremtiden byde på?

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens økologi?

 

Er du fagperson, og banker dit hjerte for udvikling, bæredygtighed og økologi. Så kom med når Landbrug & Fødevarer i samarbejde med de innovative udviklere fra In Futurum faciliterer en workshop, der søger at udvikle og fremtidssikre økologien.

Fokus er at skabe nye relationer, inspirere til fremtidens arbejde med økologi og bæredygtighed samt møde producenter, foodservicefagfolk og aktører, der alle sammen har noget på hjerte, når det gælder den økologiske produktion.

PROGRAM

Kl. 10
byder In futurum og Landbrug & Fødevarer velkommen og sætter rammen for dagen, hvorefter den inspirerende madiværksætter Mia Maja Hansson fra Kitchen Collective og CPH Food Space leverer formiddagens brandtale.

Kl. 10.50
starter vi samskabelsen og det fælles engagement.

Kl. 11.50
vil Livia Urban Swart Haaland fra Østergro og Torben Aarris fra Them Andelsmejeri gå i samtale om økologi som både passion og forretningsskaber, efterfulgt af en udviklende reflektionsrunde.

Kl. 12. 50
Den økologiske frokost indtages i restaurant Ansvar Greenery Lab, der åbnes helt særligt til lejligheden. Køkkenchef Martin Sørensen er vært.

Kl. 13.50
fortæller Karsten Felvang Nielsen, F&B Director i Scandic Hotels sammen med F&B manager Christian Frambo om at sætte handling bag vision i dialog Lærke Kirstine Lund fra Landbrug & Fødevarer.

Kl. 14.20
Som afrunding på dagen fordeler vi os og udvikler nye ideer, der kan skubbe yderligere på den økologiske afsætning.
Her drikker vi kaffe og spiser kage.

Kl. 15.20
samles vi og overleverer ideer og kl. 16.00 siger vi tak for i dag.

Download programmet her

Se invitationen, og meld dig til.

OBS: Deltagelse er gratis og der er begrænsede pladser.