Vi kaster lys på de bedste - er det dig?

Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landets bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2022 er sat ind.

Hvad er fødevareprisen?
De traditionsrige fødevarepriser uddeles igen i år af Landbrug & Fødevarer. Priserne er en anerkendelse af det store arbejde, der bliver gjort i dagligvarekæder, privatslagtere, kantiner og offentlige køkkener i hele Danmark. Der uddeles priser på tværs af fem kategorier, som du kan læse mere om og nominere til herunder.

Hvem kan indstilles?
Vi leder efter kandidater, der går den ekstra mil for måltidet, kunderne og de gode fødevarers tjeneste. Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk. Og som har et sortiment, der både udfordrer og er tilpasset målgruppen. Kender du en butik, et køkken eller en kantine, der skal nomineres? Så hører vi gerne fra dig, for de bedste skal hyldes.

De dygtigste madprofessionelle skal anerkendes
Priserne bidrager til at sikre og hæve det høje niveau i fødevarebranchen, og det giver anerkendelse fra branchen og juryen. Og det er vigtigt, at vi husker at anerkende de mange dygtige madhåndværkere der findes på tværs af branchen: 

"Hver dag går dygtige madprofessionelle på arbejde for at rykke grænserne for, hvad der kan lade sig gøre i køkkener og detailbutikker. Det er ude i butikkerne, at den egentlige forskel skabes, og derfor er det vigtigt, at vi bliver ved med at hylde dem, der går forrest i udviklingen", siger Mette Gammicchia, chef for Marked og Ernæring i Landbrug & Fødevarer. 

Læs kriterier, se tidligere vindere og indstil din kandidat på prisernes sider

Frugt- og grøntprisen

Kantineprisen

Mejeriprisen

Slagterprisen

Køkkenprisen