12.09.2022
Præsentationer fra Madfagligt Køkkentræf 2023
Gense oplæg fra "Madfagligt Køkkentræf" i Tivoli . Der blev delt nye tal om offentlige måltider, nye forbrugerindsigter og Meyers arbejde med økologi omstilling i kommunerne.
Tak, fordi du har evalueret Madfagligt Køkkentræf eventet i Tivoli d. 5. september. Dine input er værdifulde for os, når vi skal udvikle lignende arrangementer.
Herunder har vi samlet præsentationer fra dagen.
Husk også at du kan tilmelde dig vores nyhedsmail fra Gode råvarer lige her, hvis ikke du allerede modtager den.
Vi håber på at se dig snart igen. Tak for nu.
Download oplæg fra
- Kristian Grut (Landbrug & Fødevarer) - Nye tal for offentlige måltider
- Kathrine Nørgaard Fisker (Userwise) - Hvad fylder i de store køkkener?
- Trine Ring (Meyers) - Hvordan omlægger man 90 køkkener i 12 kommuner?
- Merete Holst (CEO for LOCA gruppen) - Oplæg kommer snarest