White paper om 'Økologi & Gastronomi'

Der er masser af spiselige argumenter for økologi. Vi har samlet alt du skal vide om ’Økologi & Gastronomi’ her i et sprit nyt white paper designet til dig, der arbejder i foodservicebranchen.


Invitation til Planteløftet 2024

Se med, når 10 af landets dygtige køkken-professionelle toner frem på din skærm over de næste måneder. Overskriften er Planteløftet, og herfra glæder vi os til at opleve live-webinarer med plante-tips og tricks fra hele Danmark.


Fødevaredagen 2024

Vi kender datoen for GodeRåvarers største event. Fødevaredagen vender tilbage for 11. gang. Sæt kryds allerede nu i kalenderen!


Anprisningerne samlet

Om du sælger gedde, gris eller grøntsager, så se vores oversigt her om, hvad du egentlige må sige til dine kunder om dine gode råvarer?


Den private del af foodservice-sektoren er i vækst

Ny analyse peger på at den private del af foodservice-sektoren har oplevet en positiv udvikling de sidste par år, og det ser ud til at fortsætte. Få indsigter i markedet, og læs den seneste foodservice analyse her.


Det spiste danskerne til aftensmad igår

Ny analyse om danskernes aftensmad: Hvis man spørger danskerne om hvad de spiste til aftensmad igår, så svarer de fleste noget med kylling, pizza eller rugbrød. Få de vigtigste indsigterne fra analysen her


Green Food Summit 2024

Mere grønt på tallerkenen: Velkommen til Green Food Summit for landets kommuner og regioner


Vær med i dysten om en podieplads – Danmarks bedste kantine og offentlige køkken fortjener en hyldest.

Landbrug & Fødevarer belønner igen i år de bedste madhåndværkere til inspiration for resten af foodservice branchen, med min. 60 % økologi. Der er nu åbent for indstillinger til to prestigefyldte priser


Til dig, der vil have kort overblik over Kødets ernæringsmæssige betydning

Ny publikation: 'Kødets ernæringsmæssige betydning'. Vil du gerne have et overblik over kødets egenskaber i vores kost, så har vi samlet informationer til dig og din virksomhed her.


Slagterprisen og Mejeriprisen er tilbage!

Efter en timeout i 2023 er Slagterprisen og Mejeriprisen tilbage i 2024! Håndværket, den faglige stolthed og viden er fortsat i højsædet, men begge priser gentænkes.


Book en mark 2024

For 6. år i træk, på 6 forskellige lokationer og fordelt over hele landet, afholdes Book en mark. Vi glæder os til at skabe rum til lokale økologiske råvarer, til business og til dig. Næste arrangement er d. 22. april. 


Grønt Akademiet

Arbejder du med frugt- og grønt i dagligvarehandlen? Så tjek vores akademi, der handler om netop din kategori.
Vælg den dato og lokation, der passer dig bedst.


Årets kok 2024 er fundet

Prisen for Årets Kok 2024 gik søndag d. 17. marts til Bjarke Jeppesen, som jo også vandt Årets ret med Gris.


Highlights fra 2023

Gennem året har vi haft mange store events og arrangementer, fyldt med fantastisk energi og spændende læring. Vi har bevæget os vidt omkring, og har både haft et stort fokus på gastronomi og smag, samt bevæget os bredt indenfor foodservice-området. Tak for endnu et år til alle deltagere!