
Om Goderåvarer
Velkommen til Landbrug & Fødevarers fagunivers for madprofessionelle
Dette website er udviklet til dig, der arbejder med mad og fødevarer - uanset om du er beskæftiget i detailleddet, arbejder som grossist, står i et storkøkken, driver restauration eller er undervejs i din faglige rejse i branchen.
Vi ved, at mad og råvarer optager dig, og vi håber, du vil bruge siden som et opslagsværktøj - et sted, hvor du kan finde viden, du kan bruge aktivt i dialogen med dine kunder, gæster eller kolleger.
Vi opdaterer løbende sitet med den nyeste viden om råvarer og tilberedning, både i butikken og i det professionelle køkken. Via menuen kan du hurtigt finde information om specifikke råvarekategorier, deres anvendelse og håndtering.
Her på sitet finder du også overblik over vores faglige arrangementer - herunder prisuddelinger, workshops og events som Future Generation Økologi, Greb til gaffel, Book en mark, grønne Horeca-projekter og Fødevaredagen. Du kan følge med i aktuelle aktiviteter under fanen 'Events og aktiviteter'.
Som en samlet fødevareklynge er vi afhængige af, at forbrugerne vælger vores produkter. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at forstå forbrugernes præferencer og tendenser - og deler løbende den viden her på siden.
God fornøjelse med indholdet - og tak fordi du kigger med.
Redaktionen bag Goderåvarer er forankret i afdelingen for Marked, Fødevarer & Gastronomi ved Landbrug & Fødevarer. Websitet er finansieret af Svineafgiftsfonden, Kvægafgiftsfonden, Fonden for økologisk landbrug og Mælkeafgiftsfonden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Gå aldrig glip af seneste nyt fra Goderåvarer
Én gang om måneden kan du modtage et samlet overblik over de vigtigste nyheder, events, forbrugeranalyser og sprøde trends fra branchen. Et nyhedsbrev til dig der arbejder i storkøkken, restaurant, i dagligvarehandlen eller som grossist.
Læs mere om Gå aldrig glip af seneste nyt fra Goderåvarer