Hjem
Bæredygtighed
Kød
Frugt & grønt
Mejeri og æg
Priser
Events & Aktiviteter
Priser
Pressemateriale - Kantineprisen 2023
Kantineprisen 2023
Frugt- og grøntprisen
Køkkenprisen
Mejeriprisen
Slagterprisen
Toggle navigation
Hjem
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtig udvikling
Gris og bæredygtighed
Kvæg og bæredygtighed
Økologi og bæredygtighed
Økologi og Madglæde - præsentationer fra best-practice tur
Økologi på Landkortet
Kød
Kød
Vejled dine kunder ift. dyrevelfærd
Klima
Fødevaresikkerhed i madvarer
Kylling
Gris
Gris
Udskæringer
Griseakademi
Om grisen
Smag
Sundhed
Tilberedning
Inspiration & Håndværk
Okse & Kalv
Tilberedning
Frugt & grønt
Frugt & grønt
Grønne proteiner
Grønne anprisninger
Grønne anprisninger
Bladselleri
Blomkål
Broccoli
Champignon
Fennikel
Forårsløg
Glaskål
Græskar
Gulerod
Grønne ærter
Grønne Bønner
Grøn peberfrugt
Grønkål
Hvide asparges
Hvidkål
Hvidkål
Jordskok
Hvidkål
Knoldselleri
Kålrabi
Løg
Pak choi
Pastinak
Porre
Radise
Rosenkål
Rødbede
Rødkål
Romaine salat
Spidskål
Spidskål
Spidskål
Spinat
Squash
Sukkerært
Sølvbede
Tomater
Anprisning af grøntsager som er dyrket ved biologisk bekæmpelse
Anprisninger for ernæringsmæssige egenskaber
Anprisning af grøntsager som er lokalt produceret
Anprisning af oprindelse
Anprisning af plantebeskyttelse
Anprisning af sundhedsmæssige egenskaber
Find lokal producent
Nudging
Planterne Kommer
Mejeri og æg
Mejeri og æg
Æg
Iscenesæt Osten
Mejeri
Mejeri
Fra ko til karton
Mejeriprodukter
Næringsindhold
Priser
Priser
Pressemateriale - Kantineprisen 2023
Kantineprisen 2023
Kantineprisen 2023
Kantineprisindstilling 2018
Kantineprisindstilling 2017
Frugt- og grøntprisen
Køkkenprisen
Køkkenprisen
Indstilling til Økologiske Køkkenroser 2019
Mejeriprisen
Mejeriprisen
Indstilling til Mejeriprisen 2017
Slagterprisen
Slagterprisen
Slagterpris tilmelding
Events & Aktiviteter
Events & Aktiviteter
Gastronomiske mærkedage 2023
Kokkekonkurrencer
Kokkekonkurrencer
Årets ret med Gris
Årets ret med Fisk & Skaldyr
Årets Ret med økologisk ost
Fødevaredagen
Hoteller, restaurationer og caféer.
Økologi på Uddannelser
Analyser
Materialer
Tilmeld nyhedsbrev
Om os
Kontakt
Gode Råvarer - Indsigt og nyheder til madprofessionelle
Priser
Kantineprisen 2023
Kantineprisindstilling 2017
Kantineprisindstilling 2017
INDSTILLINGSSKEMA
Kantineprisen for uddannelsessteder 2017
- Sæt markøren i midten på den stiplede linje for at udfylde nedenstående felter.
INDSTILLET AF:
Navn:
Titel:
Virksomhed:
Adresse:
Postnummer:
By:
Telefon/mobil:
E-mail:
Hvordan har du fået kendskab til prisen?
KANDIDAT:
Navn:
Titel:
Virksomhed:
Adresse:
Postnummer:
By:
Telefon/mobil:
E-mail:
Evt. kantineudbyder:
Antal ansatte i kantinen:
Antal bespisninger i kantinen:
Giv med udgangspunkt i kriterierne juryen
tre
grunde til, at netop denne kandidat fortjener at vinde Kantineprisen
Råvarepris pr. person (kr.)
Inkluderer:
Morgenmad, sæt kryds hvis ja
Frokost, sæt kryds hvis ja
Mødeforplejning, sæt kryds hvis ja
Kaffe, te, frugt, sæt kryds hvis ja
På hvilken måde ses jeres holdning til sundhed i praksis?
Hvad gør I for at sikre brugen af lokal og årstidens råvarer?
Hvordan skaber I en nysgerrighed omkring maden?
Hvad har I gjort for at skabe nogle gode rammer for måltidsrummet?
Bemærk:
-
Reserver den 6. april 2017
hvor der afholdes præsentationsmøde hos Landbrug & Fødevarer i København, for udvalgte kandidater og deres indstiller
- Informer gerne i god tid din kandidat om indstillingen til kantineprisen, da det er vigtigt at kandidaten deltager på præsentationsmødet
- Du er velkommen til at medbringe eventuel signaturret/smagsprøve på dagen
- I hører nærmere fra os efter den 27. marts