Slagterprisen 2025
Nu kan du indstille landets bedste slagter!
01.05.2025
Slagterprisen 2025 – hyldest til branchens bedste
I 2025 fejrer Landbrug & Fødevarer igen Danmarks dygtigste fagfolk med uddelingen af Slagterprisen. Prisen anerkender de dedikerede fagfolk, der gør en særlig indsats for at løfte niveauet i fødevare- og detailbranchen. I år markerer Slagterprisen sit 25-års jubilæum. Slagterprisen hylder faglighed, og har igen i år fokus på den grønnere tallerken og rekruttering til faget. Forudsætningen for at kunne blive indstillet er derfor, at den indstillede kandidat har min. én elev, og at man er et godt lærested. Prisen uddeles i to kategorier: super- og hypermarkeder samt privatslagter. Vinderne afsløres ved et storslået awardshow på Fødevaredagen den 16. september 2025 på Hindsgavl Slot. Der er åbent for indstillinger frem til fredag den 23. maj.
Find alt information om Slagterprisen 2025
Indstil din kandidat, læs om kriterier og se tidligere vindere!
Slagterprisen DownloadDet er slagterteamet der gør forskellen!
Slagterprisen 2025 er en personlig anerkendelse af slagtermesterens faglighed og ledelse, men man vinder ikke alene. Det er den nytænkende og engagerede holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser. Og samtidig sikre uddannelse af nye, dygtige elever. Det er slagterteamet der gør forskellen! Derfor hylder Slagterprisen 2025 i år den bedste slagterafdeling i super- og hypermarked - og den bedste slagterbutik i privatslagter.
Eva Kunnerup Mohrsen, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, udtaler: "Slagterprisen er en hyldest af branchens bedste, håndværket og passionen er fundamentet, samtidig med at tage ansvar for elever og være et godt lærested. Vi hylder derfor en nytænkende og dynamisk tilgang til faget - en fælles holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser."
Indstil de dygtigste i branchen
Hvis du kender dagligvarebutikker, som skal anerkendes for den enorme indsats, de gør så indstil dem til Slagterprisen 2025. For dagligvarebutikkers vedkommende er det kædekontorene, der indstiller. For privatslagtere er det FødevareDanmark. Priserne er en løftestang og en oplagt mulighed for at blive opdaget og anerkendt af branchen og kunderne. Slagterprisen har en jury af erfarne, dedikerede fagfolk med forventninger og skarpe kriterier, for priserne er af stor værdi for detailhandlen og branchen.
Læs flere nyheder
23.10.2025
White paper - Økologi & Gastronomi
Økologi og gastronomi hænger tæt sammen. Med vores nye white paper får du viden, indsigter og konkrete cases, der viser, hvordan økologi kan styrke både smag, kvalitet og bæredygtighed i professionelle køkkener – uanset om du arbejder med kød, planter eller begge dele.
23.10.2025
Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure
Landbrug & Fødevarer har i dag kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole.
01.10.2025
Her er de nominerede til årets kokkekonkurrencer!
Siden sommeren er det strømmet ind med indstillinger fra hele landet til dette års kokkekonkurrencer, Årets ret med gris og Årets ret med ost, og nu er de nominerede fundet.
30.09.2025
Kødakademiet samler branchen
Landbrug & Fødevarer samlede hele branchen på tværs af den danske detailhandel til Kødakademiet.
24.09.2025
Grønt kokketræf 2025
Grønt Kokketræf 2025 samlede nogle af Danmarks mest visionære kokke og madprofessionelle fra foodservicebranchen på Restaurant Alouette i København.
17.09.2025
Her er vinderne af Mejeriprisen 2025!
Prisen gik i år til to butikskæder, i henholdsvis kategorierne Discount og Supermarked/Hypermarked. Kæderne formår på hver deres måde at løfte mejerikategorien og skabe synergi på tværs af butikken.
17.09.2025
Se hvem der vandt Slagterprisen 2025
I et meget stærkt felt af dygtige slagtermestre på tværs af de to kategorier Supermarked/Hypermarked og Privatslagter, kunne de bedste i slagterfaget lade sige hylde til Landbrug & Fødevarers Fødevaredag på Hindsgavl Slot.
17.09.2025
Her er vinderen af Kantineprisen 2025!
Årets vinder tog pusten fra juryen. Kantinen leverede en oplevelse, der mindede om at sidde på en gennemført restaurant, med en gennemtænkt menu, håndværk i topklasse og smage på Michelin-niveau.
14.09.2025
Vælg gode vaner. Vælg Nøglehullet
Nøglehullet er din og forbrugernes guide til et sundere valg.
10.09.2025
Faglærere samskaber nyt økologimateriale til undervisning
Landbrug & Fødevarer samlede faglærere og elever om at udvikle praksisnært økologi-materiale til brug i undervisningen på landets fødevareuddannelser.
01.09.2025
Forbrugerne mangler viden om økologisk produktion
Hver femte dansker ville købe mere økologi, hvis de fik mere viden om forholdene i økologisk produktion. Det viser en ny analyse fra Landbrug & Fødevarer.
08.08.2025
Den Nationale Grøntuge
Sæt grøntsagerne på dagsordenen i uge 34!