Slagterprisen 2025
Nu kan du indstille landets bedste slagter!
01.05.2025

Slagterprisen 2025 – hyldest til branchens bedste
I 2025 fejrer Landbrug & Fødevarer igen Danmarks dygtigste fagfolk med uddelingen af Slagterprisen. Prisen anerkender de dedikerede fagfolk, der gør en særlig indsats for at løfte niveauet i fødevare- og detailbranchen. I år markerer Slagterprisen sit 25-års jubilæum. Slagterprisen hylder faglighed, og har igen i år fokus på den grønnere tallerken og rekruttering til faget. Forudsætningen for at kunne blive indstillet er derfor, at den indstillede kandidat har min. én elev, og at man er et godt lærested. Prisen uddeles i to kategorier: super- og hypermarkeder samt privatslagter. Vinderne afsløres ved et storslået awardshow på Fødevaredagen den 16. september 2025 på Hindsgavl Slot. Der er åbent for indstillinger frem til fredag den 23. maj.

Find alt information om Slagterprisen 2025
Indstil din kandidat, læs om kriterier og se tidligere vindere!
SlagterprisenDet er slagterteamet der gør forskellen!
Slagterprisen 2025 er en personlig anerkendelse af slagtermesterens faglighed og ledelse, men man vinder ikke alene. Det er den nytænkende og engagerede holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser. Og samtidig sikre uddannelse af nye, dygtige elever. Det er slagterteamet der gør forskellen! Derfor hylder Slagterprisen 2025 i år den bedste slagterafdeling i super- og hypermarked - og den bedste slagterbutik i privatslagter.
Eva Kunnerup Mohrsen, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, udtaler: "Slagterprisen er en hyldest af branchens bedste, håndværket og passionen er fundamentet, samtidig med at tage ansvar for elever og være et godt lærested. Vi hylder derfor en nytænkende og dynamisk tilgang til faget - en fælles holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser."
Indstil de dygtigste i branchen
Hvis du kender dagligvarebutikker, som skal anerkendes for den enorme indsats, de gør så indstil dem til Slagterprisen 2025. For dagligvarebutikkers vedkommende er det kædekontorene, der indstiller. For privatslagtere er det FødevareDanmark. Priserne er en løftestang og en oplagt mulighed for at blive opdaget og anerkendt af branchen og kunderne. Slagterprisen har en jury af erfarne, dedikerede fagfolk med forventninger og skarpe kriterier, for priserne er af stor værdi for detailhandlen og branchen.
Læs flere nyheder

01.05.2025
Slagterprisen 2025
Nu kan du indstille landets bedste slagter!

24.04.2025
Kantineprisen 2025: De tre nominerede kantiner er nu fundet
De tre nominerede til Kantineprisen 2025 er Normal A/S, Hedensted, TitanHus, København N og Søstrene Grene Import A/S, Aarhus I løbet af foråret vil juryen besøge kantinerne for at opleve deres daglige praksis og vurdere, hvordan ambitioner omsættes til smagfulde måltider.

14.04.2025 | Priser og kåringer
Køkkenprisen - nu kan du indstille din favorit!
Der findes køkkener, hvor faglighed, smag og bæredygtighed går hånd i hånd. Hvor madhåndværkere hver dag skaber måltider, der både mætter og gør en forskel – for mennesker og for planeten. Nu er det igen tid til at hædre dem!

23.03.2025
Rugbrødet – en tidløs klassiker med globalt potentiale
Når det kommer til aftensmad, er tid ofte en knap ressource. I 2024 brugte 52 % af danskerne maksimalt 30 minutter på madlavningen, samtidig med at efterspørgslen på plantebaserede fødevarer fortsat stiger. Mens fokus ofte rettes mod farverige grøntsager, bælgfrugter og plantealternativer, er der én klassiker, som vedbliver at være en uundværlig del af danskernes madkultur - rugbrødet.

24.02.2025
Kantineprisen 2025 har nu åbnet for indstillinger
Hver dag bliver der serveret utallige måltider i danske kantiner – og bag dem står dygtige fagfolk, der skaber madoplevelser ud over det sædvanlige. Kantineprisen hylder de kantiner, der formår at forene bæredygtighed, velsmag og kreativitet i det daglige arbejde. Nu er der åbnet for årets indstillinger.

24.02.2025
Fra kutter til køkken - bliv klogere på fangstmetoderne
I Danmark har vi et mål om at være blandt verdens mest bæredygtige fiskerinationer, og det afspejles i de metoder, vi anvender til at fange fisk og skaldyr. Fra trawl til garnfiskeri – danske fiskere arbejder målrettet på at sikre både høj kvalitet og minimal påvirkning af havmiljøet. Men hvordan foregår det egentlig i praksis? Hvilke metoder er mest effektive og miljøvenlige?

16.02.2025
Faktorer for optimal tilberedning af grisekød
Opdag hvordan faktorer som race, foder og tilberedning påvirker grisekødets smag, mørhed og saftighed. Læs vores dybdegående analyse af, hvordan du opnår den bedste spisekvalitet – baseret på den nyeste forskning.

10.02.2025
Bælgfrugternes dag d. 10. februar 2025
Bælgfrugtens Dag er en global FN-dag, hvor vi sætter fokus på bælgfrugter som en vigtig del af et sundt og klimavenligt måltid. Danskerne skal inspireres til at spise flere bælgfrugter – både derhjemme, på arbejdet og ude.

05.02.2025
Tilmelding til Book en mark 2025 er åben
Kom med, når Landbrug & Fødevarer samler økologiske producenter og aktører fra virksomheder, foodservice og dagligvarehandlen til Book en mark.

29.01.2025
Danmark vinder sølv ved Bocuse d'Or
Danmark cementerede endnu en gang sin position i den internationale gastronomiske elite ved dette års Bocuse d'Or finale i Lyon.

22.01.2025 | Foodservice
Danmark bliver værtsland for Michelin Guide Nordic
Landbrug & Fødevarer er med i front, når dansk gastronomi og lokale råvarer bliver hyldet ved de kommende Michelinstjerne-uddelinger i i 2025 og 2026.

22.01.2025
Bocuse d'Or Verdensmesterskab 2025
Det danske team kæmper for at forsvare guldet ved finalen i Lyon den 25.-28. januar 2025!