Årets ret med ost
Årets ret med ost er tilbage og afvikles i samarbejde med Mejeriforeningen. Konkurrencen sætter fokus på ost som smagsgiver i fremtidens grønne menuer. Der er åbent for indstillinger frem til d. 19. september 2025.
Læs mere om Årets ret med ost

Om Årets ret med ost
Konkurrencen sætter fokus på smag, bæredygtighed og kreativt håndværk – og viser, hvordan ost kan spille en central rolle i fremtidens grønne menuer. På denne side kan du læse mere om konkurrencens formål, tidsplan samt kriterierne for, hvad der skal til for at skabe en prisvindende ret med ost.

Se alle vinderne gennem årene
På siden her finder du et samlet overblik over vindere og tidligere års vindere af Årets ret med ost.

Nominerede i år og tidligere år
Se alle de nominerede gennem tiden, og bliv klogere på de retter, der har gjort sig særligt bemærket.

Presse
Her finder du alt relevant materiale, pressemeddelser, logopakker og vinderbilleder