Kokkekonkurrencer
Landbrug & Fødevarers kokkekonkurrencer hylder gastronomien, kreativiteten og råvareforståelsen med priserne Årets ret med gris og Årets ret med ost. Der er åbent for indstillinger frem til d. 19. september 2025.

Årets kokkekonkurrencer 2025

Årets ret med gris
Årets ret med gris er en af Landbrug & Fødevarers mest prestigefyldte kokkekonkurrencer, der år efter år tiltrækker nogle af landets dygtigste kokke. Der er åbent for indstillinger frem til d. 19. september 2025.
Læs mere om Årets ret med gris Download
Årets ret med ost
Årets ret med ost er tilbage og afvikles i samarbejde med Mejeriforeningen. Konkurrencen sætter fokus på ost som smagsgiver i fremtidens grønne menuer. Der er åbent for indstillinger frem til d. 19. september 2025.
Læs mere om Årets ret med ost DownloadKommer senere i 2025

Læs mere om Årets ret med fisk & skaldyr
Download
Årets ret med fisk & skaldyr
Der forventes åbnet for indstillinger til Årets ret med fisk & skaldyr senere i 2025.