Kender du en som gør noget ekstraordinært i kantiner eller offentlige køkkener?

Landbrug & Fødevarer belønner igen i år de madhåndværkere, der gør noget ekstraordinært i kantiner og offentlige køkkener i Danmark. Indstil din kandidat her.

Igen i år hylder Landbrug & Fødevarer aktørerne i de kantiner og offentlige køkkener, som har formået at skabe madoplevelser man husker og vender tilbage til. Det er de gode råvarer, den stærke service og fokus på nytænkning og bæredygtighed, der står i centrum.

Er det din kantine eller køkken, der skal trække det længste strå i år, når vinderen findes til Fødevaredagen 2022 senere på året?

Der er nu åbnet op for at du kan indstille den person du synes skal vinde enten Køkkenprisen eller Kantineprisen 2022. Nedenunder finder du info og links til de to priser.

Køkkenprisen 2022
Offentlige køkkener spiller en afgørende rolle for danskernes omstilling til mere bæredygtige måltider. Med køkkenprisen hædrer vi ildsjælene og giver hverdagens grønne madhelte den velfortjente anerkendelse til inspiration til branchen.

Indstil din favorit til køkkenprisen her.

Kantineprisen 2022
Der serveres dagligt store madoplevelser i landets kantiner, hvor dygtige madhåndværkere formår at jonglere med både bæredygtighed, nytænkning og verdensmål. Nu hyldes de bedste af de bedste, når Landbrug & Fødevarer uddeler kantineprisen 2022. Er det jeres kantine, der skal løbe med prisen i år?

Indstil din favorit til kantineprisen her.