Nyheder om priser

Danmarks dygtigste madhåndværkere hyldet

Stort tillykke til vinderne af af årets fødevarepriser. De blev overrakt til de madprofessionelle, der i det forgangne år har skubbet til grænserne og haft modet til at gå forrest på vegne af hele fødevarebranchen.

Vi kaster lys på de bedste – er det dig?

Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landets bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2020 er sat ind.

Skal vi ses i 2020?

Vi inviterer til et væld af arrangementer og indsigter. Hold dig opdateret, se hvad der er i pipelinen og sæt allerede nu kryds i kalenderen

Glæd dig til 2020

Et nyt år banker på. Og vi kan allerede nu løfte lidt af sløret for de events og aktiviteter vi har i pipeline for dig, som arbejder med mad. Vi håber på at se dig.

Stort tillykke til Danmarks dygtigste madhåndværkere

Der er mennesker, som altid yder sit bedste. Gør noget særligt. Går forrest. Sådan er vinderne af Landbrug & Fødevarers 11 fagpriser, som blev hyldet foran hele branchen på Fødevaredagen.

Her er vinderne af Embla 2019

To danskere var blandt vinderne af de eftertragtede Embla-priser, da der lørdag den 1. juni var prisuddeling af den nordiske madpris.

Danske forbrugere stiller høje krav til indkøb

Skal dagligvarekøb være en oplevelse? Ja, lyder det fra landets bedste på kød, mejeri, frugt og grønt. De nominerede til årets Slagterpriser, Mejeripriser og Frugt- & Grøntpriser er nu fundet.

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

De nominerede til Kantineprisen 2019 er nu fundet. Fælles for de nominerede kantiner er, at spiseoplevelsen er i top, der er en høj grad af faglig stolthed, tæt samarbejde med lokale leverandører og fokus på råvarer i sæson.

Hvem vinder prisen ’Økologiske Køkkenroser’?

Otte køkkener i de danske kommuner og regioner er nominerede til at vinde hæderen ’Økologiske Køkkenroser’. Vinderen findes til september.

Highlights til dig

2019 ligger foran os, og vi glæder os til at præsentere et år med events og indsatser til dig, der arbejder professionelt med mad.

Vil du være Danmarks bedste?

Så følg med her på goderåvarer.dk. Vi åbner op for indstillinger til vores fødevarepriser den 5. februar. Peg på din bedste kandidat til Kantineprisen, Økologiske køkkenroser, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.

Landets bedste køkkener

Der var passion på agendaen, da Landbrug & Fødevarer hædrede de bedste kantiner og professionelle køkkener på Fødevaredagen. Fem køkkener udmærkede sig i hver deres kategori.

Detailpriserne gik til

Dagligvarekæder, slagtere og en oste-pioner blev hædret på det store branche-event, Fødevaredagen. De stolte modtagere af årets priser havde mod og nytænkning til fælles.

Fødevarepriser styrker salget

Hos Landbrug & Fødevarer hædrer vi de ildsjæle, der bringer fødevareerhvervets råvarer ud til forbrugerne - og som gør det med respekt og høj faglighed. Se de nominerede til årets fødevarepriser.

Slagterprisvinder: “Fredagstravlheden er en helt anden efter vi vandt”

Slagterbutikken i SuperBrugsen i Havdrup vandt Slagterprisen i 2015 og har siden oplevet en rivende udvikling. Supermarkedsslagteren har formået at drive en lokal landbutik, lyder det fra jurymedlem.

En stærk fødevarebranche kræver ildsjæle

Landbrug & Fødevarer hædrer igen i år branchens skarpeste fagpersoner indenfor dagligvarehandlen. Og de nominerede til årets fagpriser er netop nu fundet.

Roskilde-slagter har øget salget med syv pct.

Danmarks fornemmeste pris for slagtere fører typisk til større omsætning for vinderne. Nu er der åbnet for indstillinger til 2018-priserne.

Fru Larsen vinder Årets ret med gris 2017

Der var spænding til det sidste, men Hotel & Restaurant Fru Larsen løb med sejren med en ret af haler fra frilandsgris og solsikker. Bliv inspireret af konkurrencens retter og se fotos fra dagen.

Islandsk skyr til tops i international mejeridyst

En skyr med æble fra det islandske mejeri MS Selfossi vandt konsum-kategorien i årets International FOOD Contest i Herning. Kategorierne ost og smør blev vundet af Taulov og Holstebro Mejeri.

Seks veje til øget frugt-og grøntsalg

Vi har været på tur hos årets nominerede til Frugt- og grøntprisen. På turen har vi samlet de bedste tips til mersalg. Lær af de bedste – og bliv inspireret før din nabobutik.

Her er vinderne af Embla

Vores nordiske naboer løb med de eftertragtede Embla-statuetter, da den fælles, nordisk madpris blev uddelt for første gang.

Spændende navne i spil i ny nordisk madpris

Hvem er nordens bedste madhåndværker? Eller nordens bedste madiværksætter? Spændingen bliver først udløst til august, men nu er de nominerede til Embla – en ny nordisk madpris – fundet. Juryerne i de nordiske lande har været på arbejde, for der har været mange gode indstillinger til prisen.

Mesterkok får pris for sit bidrag til dansk gastronomi

Francis Cardenau modtager ’Den Dybe tallerken’, der er Dansk Fødevare Forums kvalitets- og innovationspris. Mesterkokken får prisen for sit store og mangeårige bidrag til dansk gastronomi.

Nu er de nominerede til årets fagpriser fundet

Der er nu udvalgt kandidater, som kan noget helt særligt. Se, hvem der kan forvente uanmeldt besøg af en skarp jury.

Jagten på branchens bedste er gået ind

Kender du fødevarebranchens skarpeste fagpersoner indenfor detail og foodservice? Så indstil dem til årets priser nu. Som noget nyt, har Kantineprisen fået en ekstra kategori til kantiner på uddannelsessteder.

Hvad får man ud af at vinde en pris?

Udover anerkendelse er der rigtig god markedsføring i at vinde en af Landbrug & Fødevarers fagpriser. Det røber rapporter, som samler omtalen af de dygtige prisvindere fra 2016.

Tillykke til branchens allerbedste

Der er mennesker, der altid gør lidt ekstra. Udvikler sig. Går forrest. Det gør vindere af Landbrug & Fødevareres 12 fagpriser, der blev kåret på Fødevaredagen.

Britisk ost vinder international mejeridyst

En lagret cheddar sikrede det britiske Arla-mejeri Taw Valley Creamery sejren i ostekategorien under International FOOD Contest 2016. Det er andet år i træk, at mejeriet vinder.

Søllerød Kro vinder Årets ret med Gris 2016

Der blev smovset gennem 14 lækre retter fra danske topkokke, før vinderen af Årets ret med Gris 2016 kunne kåres på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Stort tillykke til branchens allerbedste

De bedste fra fødevarebranchen blev kåret på Fødevaredagen, hvor hele 11 priser blev uddelt. Se de glade og stolte vindere af fagpriserne i 2016.

Pssst - Så afslører vi hemmeligheden!

De nominerede til 2016's fagpriser er fundet! Se hvem der kan se frem til uanmeldt jurybesøg og måske løbe med sejrstrofæet, når vinderen kåres på Fødevaredagen.

Frugt- og grøntprisvinder blev fagchef

Nu blænder Frugt- og grøntprisen for 2016 op igen, og en pris kan føre meget med sig. For Tommy Johannesen fra Kvickly blev midtjysk butik udskiftet med en stilling som faglig chef på kædeniveau.

Har du indstillet dine favoritter?

Jagten på kandidaterne til årets priser anno 2016 er i fuld gang. I år ser en ny pris dagens lys, når Danmarks bedste mejeriafdelinger kåres.

Tillykke til branchens allerbedste

Danmarks bedste kantineleder, slagtere og frugt- og grøntansvarlige blev fejret på Landbrug & Fødevarers store fødevaredag. Se de glade vindere fra 2015.

Store Smagedagsprisen

Vinderen af årets pris blev fundet i en ukendt parkeringskælder i Aarhus.

Her er branchens bedste

Vi hædrer landets fremmeste slagter, frugt- og grøntansvarlig og kantineleder. Se, hvem der er nomineret til de store priser i 2015.

Sundeste mødeservering 2015

Juryen har kåret Liselotte Kira Gregers Andersen, kantinen hos BDO Aarhus, som vinder af ’sundeste mødeservering 2015’ i en af Store Smagedags konkurrencer.

Hvor er landets bedste Kantine?

Rigtig mange gode kantiner var indstillet, og nu er de fire nominerede til Kantineprisen 2015 fundet.

Landets vigtigste dagligvarekæder gik catwalk på Axelborg

I denne uge har 14 dagligvarekæder besøgt Axelborg og præsenteret deres bud på Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling, i håbet om at blive nomineret til Frugt- og grøntprisen 2015.