Nyheder om priser

Slagterprisen og Mejeriprisen er tilbage!

Efter en timeout i 2023 er Slagterprisen og Mejeriprisen tilbage i 2024! Du kan nu indstille til DK's bedste Slagter og DK's bedste Mejerist - frist: 23/5

Vinderne er fundet!

Vinderen af Årets Ret med Gris 2023 samt Årets Ret med Fisk & Skaldyr 2023 er nu fundet og kåret! Se hvem der løb med prisen her.

Danmarks bedste kantine ligger i København og blev hyldet på Fødevaredagen

Fødevaredagen samler landets gastronomiske ildsjæle for 10. gang og hylder de allerbedste. I år går den prestigefyldte Kantinepris til Stefan Hansen og hans team fra kantinen hos Gorrissen Federspiel.

Plejehjem i København vinder pris for nytænkning indenfor økologi og bæredygtighed

Bispebjerghjemmet i København NV har netop vunder Køkkenprisen 2023 for deres ekstraordinære indsats for bæredygtighed og økologi. Samtidig viser nye tal fra Danmarks Statistik, at de offentlige køkkener er den største drivkraft for salget i økologi og samtidig gør den grønne omstilling spiselig.

De nominerede til Køkkenprisen 2023 er

Stort tillykke til de nominerede køkkener til Køkkenprisen 2023. De nominerede udmærker sig i særdeleshed ved deres store fokus på økologi samt køkkenets vilje til at arbejde med at fremme udviklingen af bæredygtige måltider. Nu kan vi præsentere de nominerede.

De nominerede til Kantineprisen 2023 er fundet og klar til Cook Off

Landbrug & Fødevarer uddeler igen i år den prestigefyldte Kantinepris til et køkken i særklasse. Kantineprisen 2023 uddeles i år til en kantine, der kan noget ekstraordinært og besidder Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Indstilling til Køkkenprisen 2023 og Kantineprisen 2023 er nu lukket

Med Kantineprisen 2023 sætter Landbrug & Fødevarer fokus på de bedste af de bedste, som viser vejen for branchen og serverer mange måltider hver dag.

Hæder til lokale madhelte

Til Fødevaredagen den 19. september bydes topfolk fra fødevarebranchen velkommen til en særlig dag på Hindsgavl Slot. Vi bliver klogere på de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder.

De nominerede til Køkkenprisen og Kantineprisen 2022 er fundet

Der har været et stærkt felt til Køkken- og Kantineprisen 2022, og nu kan vi præsentere de nominerede. Landbrug og Fødevarer uddeler igen i år de traditionsrige fødevarepriser, til de dygtigste madprofessionelle indenfor fem kategorier. Priserne er en anerkendelse af det store arbejde som finder sted i foodservice og detail branchen.

Events og aktiviteter i 2022

Resten af 2022 er spækket med digitale aktiviteter og fysiske events, for dig der arbejder professionelt med mad. Vi har samlet et udpluk af resten af årets aktiviteter til dig her.

Kender du en som gør noget ekstraordinært i kantiner eller offentlige køkkener?

Landbrug & Fødevarer belønner igen i år de madhåndværkere, der gør noget ekstraordinært i kantiner og offentlige køkkener i Danmark. Indstil din kandidat her.

Vi kaster lys på de bedste

Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landets bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2022 er sat ind.

Prisregn over madens hverdagshelte

Årets fødevarepriser er netop blevet uddelt til de dygtigste madprofessionelle i fødevarebranchen. Det er sket ved Fødevaredagen på Hindsgavl Slot nær Middelfart, hvor fødevarebranchen er samlet for at hylde og inspirere hinanden.

De nominerede til Fødevarepriserne er fundet

Nedlukninger og restriktioner har betydet ekstra travlhed i landets fødevarebutikker, alt imens de danske kantiner har været alvorligt udfordret af Corona-nedlukningen. Det er derfor med vidt forskellige udgangspunkter, at de nominerede til årets fødevarepriser ankommer til awardshow i Middelfart.

Danmarks dygtigste madhåndværkere hyldet

Stort tillykke til vinderne af af årets fødevarepriser. De blev overrakt til de madprofessionelle, der i det forgangne år har skubbet til grænserne og haft modet til at gå forrest på vegne af hele fødevarebranchen.

Vi kaster lys på de bedste – er det dig?

Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landets bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2020 er sat ind.

Skal vi ses i 2020?

Vi inviterer til et væld af arrangementer og indsigter. Hold dig opdateret, se hvad der er i pipelinen og sæt allerede nu kryds i kalenderen

Glæd dig til 2020

Et nyt år banker på. Og vi kan allerede nu løfte lidt af sløret for de events og aktiviteter vi har i pipeline for dig, som arbejder med mad. Vi håber på at se dig.

Stort tillykke til Danmarks dygtigste madhåndværkere

Der er mennesker, som altid yder sit bedste. Gør noget særligt. Går forrest. Sådan er vinderne af Landbrug & Fødevarers 11 fagpriser, som blev hyldet foran hele branchen på Fødevaredagen.

Her er vinderne af Embla 2019

To danskere var blandt vinderne af de eftertragtede Embla-priser, da der lørdag den 1. juni var prisuddeling af den nordiske madpris.

Danske forbrugere stiller høje krav til indkøb

Skal dagligvarekøb være en oplevelse? Ja, lyder det fra landets bedste på kød, mejeri, frugt og grønt. De nominerede til årets Slagterpriser, Mejeripriser og Frugt- & Grøntpriser er nu fundet.

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

De nominerede til Kantineprisen 2019 er nu fundet. Fælles for de nominerede kantiner er, at spiseoplevelsen er i top, der er en høj grad af faglig stolthed, tæt samarbejde med lokale leverandører og fokus på råvarer i sæson.

Hvem vinder prisen ’Økologiske Køkkenroser’?

Otte køkkener i de danske kommuner og regioner er nominerede til at vinde hæderen ’Økologiske Køkkenroser’. Vinderen findes til september.

Highlights til dig

2019 ligger foran os, og vi glæder os til at præsentere et år med events og indsatser til dig, der arbejder professionelt med mad.

Vil du være Danmarks bedste?

Så følg med her på goderåvarer.dk. Vi åbner op for indstillinger til vores fødevarepriser den 5. februar. Peg på din bedste kandidat til Kantineprisen, Økologiske køkkenroser, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.