Årets ret med gris
Årets ret med gris er en af Landbrug & Fødevarers mest prestigefyldte kokkekonkurrencer, der år efter år tiltrækker nogle af landets dygtigste kokke. Der er åbent for indstillinger frem til d. 19. september 2025.
Læs mere om Årets ret med gris

Om Årets ret med gris
Årets ret med gris fejrer det kulinariske potentiale i grisekød. Her er det de håndværksmæssige teknikker, udskæringer i særklasse og evnen til at skabe velsmag og fortælling med lokale råvarer, der er i centrum. En konkurrence, hvor gastronomien får lov at folde sig ud – med grisen som hovedrolle.

Se alle vinderne gennem årene
På siden her finder du et samlet overblik over vindere og tidligere års vindere af Årets ret med gris.

Nominerede i år og tidligere år
Se alle de nominerede igennem tiderne og bliv klogere på de retter der har gjort sig særligt bemærket.

Presse
Her finder du alt relevant materiale, pressemeddelelser, logopakker og vinderbilleder.