Årets ret med gris
Årets ret med gris er en af Landbrug & Fødevarers mest prestigefyldte kokkekonkurrencer, der år efter år tiltrækker nogle af landets dygtigste kokke. De nominerede er nu fundet!
Læs mere om Årets ret med gris

Læs mere om Om Årets ret med gris
Download
Om Årets ret med gris
Årets ret med gris fejrer det kulinariske potentiale i grisekød. Her er det de håndværksmæssige teknikker, udskæringer i særklasse og evnen til at skabe velsmag og fortælling med lokale råvarer, der er i centrum. En konkurrence, hvor gastronomien får lov at folde sig ud – med grisen som hovedrolle.

Læs mere om Se alle vinderne gennem årene
Download
Se alle vinderne gennem årene
På siden her finder du et samlet overblik over vindere og tidligere års vindere af Årets ret med gris.

Læs mere om Nominerede i år og tidligere år
Download
Nominerede i år og tidligere år
Se alle de nominerede igennem tiderne og bliv klogere på de retter der har gjort sig særligt bemærket.