• Hjem

  • Bæredygtighed

  • Kød

  • Frugt & grønt

  • Mejeri og æg

  • Priser

  • Events & Aktiviteter
  • Frugt & grønt
  • Grønne proteiner
  • Fødevaresikkerhed i dansk frugt og grønt
  • Grønne anprisninger
  • Nudging
  • Planterne Kommer
  • Trends & inspiration
  • Hjem
  • Bæredygtighed
    • Bæredygtighed
    • Bæredygtig udvikling
    • Gris og bæredygtighed
    • Kvæg og bæredygtighed
    • Økologi og bæredygtighed
  • Kød
    • Kød
    • Vejled dine kunder ift. dyrevelfærd
    • Klima
    • Fødevaresikkerhed i madvarer
    • Kylling
    • Gris
      • Gris
      • Udskæringer
      • Griseakademi
      • Om grisen
      • Smag
      • Sundhed
      • Tilberedning
      • Inspiration & Håndværk
    • Okse & Kalv
    • Tilberedning
  • Frugt & grønt
    • Frugt & grønt
    • Grønne proteiner
    • Fødevaresikkerhed i dansk frugt og grønt
    • Grønne anprisninger
      • Grønne anprisninger
      • Bladselleri
      • Blomkål
      • Broccoli
      • Champignon
      • Fennikel
      • Forårsløg
      • Glaskål
      • Græskar
      • Gulerod
      • Grønne ærter
      • Grønne Bønner
      • Grøn peberfrugt
      • Grønkål
      • Hvide asparges
      • Hvidkål
      • Hvidkål
      • Jordskok
      • Hvidkål
      • Knoldselleri
      • Kålrabi
      • Løg
      • Pak choi
      • Pastinak
      • Porre
      • Radise
      • Rosenkål
      • Rødbede
      • Rødkål
      • Romaine salat
      • Spidskål
      • Spidskål
      • Spidskål
      • Spinat
      • Squash
      • Sukkerært
      • Sølvbede
      • Tomater
      • Anprisning af grøntsager som er dyrket ved biologisk bekæmpelse
      • Anprisninger for ernæringsmæssige egenskaber
      • Anprisning af grøntsager som er lokalt produceret
      • Anprisning af oprindelse
      • Anprisning af plantebeskyttelse
      • Anprisning af sundhedsmæssige egenskaber
    • Nudging
    • Planterne Kommer
    • Trends & inspiration
  • Mejeri og æg
    • Mejeri og æg
    • Æg
    • Iscenesæt Osten
    • Mejeri
      • Mejeri
      • Fra ko til karton
      • Mejeriprodukter
      • Næringsindhold
  • Priser
    • Priser
    • Frugt- og grøntprisen
    • Kantineprisen 2023
      • Kantineprisen 2023
      • Kantineprisindstilling 2018
      • Kantineprisindstilling 2017
    • Køkkenprisen
      • Køkkenprisen
      • Indstilling til Økologiske Køkkenroser 2019
    • Mejeriprisen
      • Mejeriprisen
      • Indstilling til Mejeriprisen 2017
    • Slagterprisen
      • Slagterprisen
      • Slagterpris tilmelding
  • Events & Aktiviteter
    • Events & Aktiviteter
    • Kokkekonkurrencer
      • Kokkekonkurrencer
      • Årets ret med Gris
      • Årets ret med Fisk & Skaldyr
      • Årets Ret med Gris 1
      • Årets Ret med økologisk ost
    • Fødevaredagen
    • Hoteller, restaurationer og caféer.
    • Økologi på Uddannelser
  • Analyser
  • Materialer
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Om os
  • Kontakt

Vælg branche

For at kunne give dig den bedste rådgivning og service, skal vi vide hvilken branche du kommer fra. Vælg venligst nedefor.

Foto: Sæson

Sølvbede


Anprisninger

Der findes en lang række muligheder for at anprise fødevarer, men området er omfattet af forskellig og specifik eller uspecifik lovgivning, som naturligvis skal følges. Derfor giver vi dig her vejledning til, hvordan din virksomhed kan angribe anprisningen af denne fødevare.

Hent Excel-ark med anprisninger for sølvbeder 

Ønsker du at lære mere om anprisninger, kan du besøge vores anprisnings-univers

Opskrifter

 

Opskrifter med sølvbede

 
Print

Næringsstofindhold 1

Vitamin A 167 µg pr. 100 g
Vitamin C 30 mg pr. 100 g
Kalium 379 mg pr. 100 g
Kobber 0,179 mg pr. 100 g
Magnesium 81 mg pr. 100 g
Mangan 0,366 mg pr. 100 g

Få her et overblik over sølvbedens fulde ernæringsmæssigeindhold



Nøglehullet er Miljø- og Fødevareministeriets officielle ernæringsmærke, der på en enkel og synlig måde gør det nemmere at finde de sundere fødevarer og madretter, når du handler.

Læs mere om nøglehulsmærkningen


Brug 6 om dagen logoet i markedsføring af grøntsager. Logoet kan både bruges i reklamemateriale samt på mærker og på skilte, der placeres ved den enkelte fødevare. Logoet kan bruges hvis man har indgået en licensaftale.

For mere information om 6 om dagen


Ansvar

Bemærk, at det altid er virksomhedens ansvar, at den grøntsag virksomheden anpriser, kan sammenlignes med den tabelværdi, der henvises til i rapporten. Virksomheden kan redegøre for dette fx ved at sammenholde med oprindelse og dyrkning mv.





 

Hjem

Analyser

Materialer

Tilmeld nyhedsbrev

Om os

Kontakt




Noget af det bedste i verden.


Copyright Cookiepolitik Privatlivspolitik