Udskæringer & anprisninger
Velkommen til fødevarebranchens største opslagsværk for udskæringer, anprisninger, tilberedning og sensoriske beskrivelser af okse- og kalvekød. Siden kan bruges af foodservice og detailhandlen til at styrke brandingen af okse- og kalvekød, med præcise og lovmedholdelige anprisninger.


Oksens udskæringer
Okse databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Læs mere om Oksens udskæringer
Kalvens udskæringer
Kalve databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Læs mere om Kalvens udskæringerPublikationer

Download: Viden om okse - og kalvekød
Heri findes den vigtigste viden om okse- og kalvekødets mange gode smagsnuancer, tilberedningsmuligheder og næringsstoffer.
Viden om okse- og kalvekødLæs mere om anprisninger

Anprisninger på fødevarer
Hvad må du kommunikere om dine fødevarer? Vi har samlet vejledning til, hvordan din virksomhed kan håndtere anprisninger inden for gældende lovgivning
Læs mere om Anprisninger på fødevarer