Udskæringer & anprisninger
Velkommen til fødevarebranchens største opslagsværk for udskæringer, anprisninger, tilberedning og sensoriske beskrivelser af okse- og kalvekød. Siden kan bruges af foodservice og detailhandlen til at styrke brandingen af okse- og kalvekød, med præcise og lovmedholdelige anprisninger.
Oksens udskæringer
Okse databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Læs mere om Oksens udskæringerKalvens udskæringer
Kalve databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Læs mere om Kalvens udskæringerPublikationer
Download: Viden om okse - og kalvekød
Heri findes den vigtigste viden om okse- og kalvekødets mange gode smagsnuancer, tilberedningsmuligheder og næringsstoffer.
Viden Om Okse Og Kalvekoed Web Opslag 2023