Om Slagterprisen

I år markerer Slagterprisen sit 25-års jubilæum. Læs om Slagterprisen og hele forløbet her.

Slagterprisen 2025 - en hyldest til branchens bedste

Slagterprisen hylder faglighed, og har igen i år fokus på den grønnere tallerken og rekruttering til faget. Forudsætningen for at kunne blive indstillet er derfor, at den indstillede kandidat har min. én elev, og at man er et godt lærested.

Prisen uddeles i to kategorier: super- og hypermarkeder samt privatslagter.

Vinderne afsløres ved et storslået awardshow på Fødevaredagen den 16. september 2025 på Hindsgavl Slot. Der er åbent for indstillinger frem til fredag 23 maj.

 

Det er slagterteamet der gør forskellen!

Slagterprisen 2025 er en personlig anerkendelse af slagtermesterens faglighed og ledelse, men man vinder ikke alene. Det er den nytænkende og engagerede holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser. Og samtidig sikre uddannelse af nye, dygtige elever. Det er slagterteamet der gør forskellen! Derfor hylder Slagterprisen 2025 i år den bedste slagterafdeling i super- og hypermarked - og den bedste slagterbutik i privatslagter.

Eva Kunnerup Mohrsen, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, udtaler: "Slagterprisen er en hyldest af branchens bedste, og håndværket og passionen er fundamentet, samtidig med at tage ansvar for elever og være et godt lærested. Vi hylder derfor en nytænkende og dynamisk tilgang til faget – en fælles holdindsats, der ligger bag ved de gode kundeoplevelser."

Sådan findes de nominerede

Juryen gennemgår de indkomne indstillinger på et indstillingsmøde mandag 26. maj hos FødevareDanmark, Poppelvej 83, 5320 Odense M, hvor videoen fra de indstillede kandidater vises - og juryen efterfølgende har mulighed for at stille spørgsmål / have dialog med de indstillede kandidater ud fra indstillingskriterier og indsendt video med kandidat og butik Den indstillede kandidat samt 1-2 fra slagterteamet deltager (selvvalgt antal deltagere fra teamet).

 

Jurymedlemmer 2025

  • Jesper Rosengaard, Ferskvarechef, MENY, SPAR, Dagrofa

  • Thomas Degn, Chefslagtermester, Bilka

  • Jack Christiansen, Slagtermester, Stig i Stege, Privatslagter

  • Christian Friis, Faglærer, ZBC Roskilde, Slagteriskolen

  • Karsten Jensen, Fagkonsulent Grisekød, Danish Crown

  • Keld Bundsgaard, Salgschef, Danepork

  • Eva Kunnerup Mohrsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

  • Dorte Storm, Markedskoordinator, Landbrug & Fødevarer

 

Hvad sker der nu - tidsplan

Indstilling:

  • 1. maj - åbning for indstilling af kandidater til Super- og hypermarkeder

  •  1. maj - åbning for indstilling af kandidater til Privatslagter

  •  23. maj - deadline for indstillinger for super- og hypermarkeder samt privatslagter

Møde med alle indstillede kandidater 26 maj:

  • 26. maj - indstillingsmøde hos FødevareDanmark, Poppelvej 83, 5320 Odense M, hvor videoen fra de indstillede kandidater vises, og juryen efterfølgende har mulighed for at stille spørgsmål / have dialog med de indstillede kandidater ud fra indstillingskriterier og indsendt video med kandidat og butik. Den indstillede kandidat samt 1-2 fra slagterteamet deltager (selvvalgt antal deltagere fra teamet)

  • Herefter finder juryen de nominerede i kategorien super- og hypermarkeder samt privatslagter.

Nominering:

  • 2. juni - de nominerede kontaktes og offentliggørelse udsendes

Uanmeldte butiksbesøg:

  • Juni / august - uanmeldte besøg af jury hos kandidater

  • August – uanmeldte besøg af Mystery Shopper

Prisoverrækkelse:

  • 16. september - prisoverrækkelse på Fødevaredagen på Hindsgavl Slot i Middelfart

Slagterprisen 2025 er finansieret af Svineafgiftsfonden.

Kontakt

Chefkonsulent, Markedsføring

Eva Kunnerup Mohrsen

+45 4244 1351 ekmo@lf.dk

Markedskoordinator

Dorte Storm

+45 2247 1515 dors@lf.dk

Mere om Slagterprisen