Nyheder om events & aktiviteter

Fødevaredagen

Den 29. september stod vi klar med nye indsigter og hyldede branchens bedste. Fødevaredagen afholdtes digitalt for de personer, som på forhånd havde tilmeldt sig arrangementet.

Skal vi ses i 2020?

Vi inviterer til et væld af arrangementer og indsigter. Hold dig opdateret, se hvad der er i pipelinen og sæt allerede nu kryds i kalenderen

Til dig: Indsigter fra Fødevaredagen

10 faglige sessioner og 450 aktører fra fødevarebranchen. Vi har kogt Fødevaredagen 2019 sammen til en fond, så du kan hapse de vigtigste indsigter til brug i din hverdag. Velbekomme.

Glæd dig til 2020

Et nyt år banker på. Og vi kan allerede nu løfte lidt af sløret for de events og aktiviteter vi har i pipeline for dig, som arbejder med mad. Vi håber på at se dig.

Stort tillykke til Danmarks dygtigste madhåndværkere

Der er mennesker, som altid yder sit bedste. Gør noget særligt. Går forrest. Sådan er vinderne af Landbrug & Fødevarers 11 fagpriser, som blev hyldet foran hele branchen på Fødevaredagen.

Invitation til informationsmøder om økologisk omlægning for bager- og slagtervirksomheder

I detailsektoren er Danmark er det land i verden hvor økologien har den største markedsandel, men danskerne efterspørger stadig et større økologisk sortiment, så der er potentiale for vækst.

Her er vinderne af Embla 2019

To danskere var blandt vinderne af de eftertragtede Embla-priser, da der lørdag den 1. juni var prisuddeling af den nordiske madpris.

Her er de nominerede til den nordiske madpris Embla

Der er kommet 299 indstillinger til den nordiske madpris Embla, der bliver uddelt den 1. juni. Nu offentliggør juryen de nominerede, der blandt andet skal kæmpe om titlen som Nordisk madhåndværker 2019 og Nordisk råvareproducent 2019.

Griseakademiet

Kom indenfor i Griseakademiet. Vi har puslet med det længe - og nu er det gearet til nytænkende diskussioner, masterclasses og workshops. Det er en ny måde at arbejde med grisen, og vi glæder os til at dele det med hele branchen.

Kom til masterclass om æg i foråret

Er du kok og arbejder du professionelt med mad? Så byder vi dig indenfor til masterclass om ægget og dets mange egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Årets ret med Gris - indstil nu

Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød.

Vil du være Økologisk Food Fighter i 2019?

Er du en af fremtidens madprofessionelle? Er du nysgerrig på økologi? Vil du med på en spændende tur igennem øko-Danmark? Så bliv Økologisk Food Fighter. Eller prik din elev på skulderen.

Vil du være Danmarks bedste?

Så følg med her på goderåvarer.dk. Vi åbner op for indstillinger til vores fødevarepriser den 5. februar. Peg på din bedste kandidat til Kantineprisen, Økologiske køkkenroser, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.