Nyheder om events & aktiviteter

Nu kan du indstille kandidater til den nordiske madpris Embla

Den nordiske madpris, Embla, hylder det ypperligste i det nordiske køkken; råvarer, fødevarer, produktionsmetoder samt de professionelle, der står bag det hele. Prisen er etableret for at få delt viden og erfaringer.

Årets ret med Gris - indstil nu

Årets ret med Gris er en konkurrence for kokke, som formår at lave retter, der viser nye, anderledes og velsmagende sider af grisekød.

Vil du være Økologisk Food Fighter i 2019?

Er du en af fremtidens madprofessionelle? Er du nysgerrig på økologi? Vil du med på en spændende tur igennem øko-Danmark? Så bliv Økologisk Food Fighter. Eller prik din elev på skulderen.

Vil du være Danmarks bedste?

Så følg med her på goderåvarer.dk. Vi åbner op for indstillinger til vores fødevarepriser den 5. februar. Peg på din bedste kandidat til Kantineprisen, Økologiske køkkenroser, Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.

Det mageløse æg

Danske Æg er noget så stolte af at lancere en lille bog om en storslået fødevare. I bogen har vi samlet viden til dig om egenskaber og anvendelsesmuligheder – alt det, der gør æg til noget helt særligt.

Restaurant BARR vinder ‘Årets ret med gris 2018’

Der var spænding til det sidste, men Restaurant BARR fra København vandt med en ret af Lyø revelsben ‘Årets ret med gris 2018’.

”Nu er det mig, der er øko-specialist”

Hvad er økologi for en størrelse? Det har Steffen Jørgensen helt styr på efter han i år var en del af det økologiske food fighter team. Det har taget ham fra slagterelev til øko-specialist på sin læreplads.

Årets Økologiske Food Fighter-team er fundet

12 Økologiske Food Fightere står overfor en rejse i økologiens verden. Årets Økologiske Food Fightere har forskellige baggrunde – men fælles for dem alle er, at de er ved at uddanne sig til en karriere i fødevarebranchen. Og nu bliver de klædt på til at tage økologien med ind i deres fremtidige profession.

Her er vinderne af Embla

Vores nordiske naboer løb med de eftertragtede Embla-statuetter, da den fælles, nordisk madpris blev uddelt for første gang.