Nyheder om events & aktiviteter

”Nu er det mig, der er øko-specialist”

Hvad er økologi for en størrelse? Det har Steffen Jørgensen helt styr på efter han i år var en del af det økologiske food fighter team. Det har taget ham fra slagterelev til øko-specialist på sin læreplads.

Slagter-Masterclass

Vil du have fif til, hvordan du får økonomi i det økologiske sortiment i din slagterdisk og i mad ud af huset? Tilmeld dig gratis kursus og få inspiration til din faglige udvikling og en bedre bundlinje

Årets Økologiske Food Fighter-team er fundet

12 Økologiske Food Fightere står overfor en rejse i økologiens verden. Årets Økologiske Food Fightere har forskellige baggrunde – men fælles for dem alle er, at de er ved at uddanne sig til en karriere i fødevarebranchen. Og nu bliver de klædt på til at tage økologien med ind i deres fremtidige profession.

Vil du være Økologisk Food Fighter i 2018?

Er du en af fremtidens madprofessionelle – og er du nysgerrig på økologi? Så bliv Økologisk Food Fighter. Eller prik din elev på skulderen.

Her er vinderne af Embla

Vores nordiske naboer løb med de eftertragtede Embla-statuetter, da den fælles, nordisk madpris blev uddelt for første gang.

Valle er da ikke et restprodukt

I hvert fald ikke, hvis du spørger vinderne af årets Økologiske Food Fighters.

Her er årets Økologiske Food Fighters

Der er udvalgt 13 Økologiske Food Fightere, som skal på en rejse i økologiens verden. De skal dyste i forskellige discipliner og arbejde med øko-cases fore fire fødevarevirksomheder.

Søges: Økologiske Food Fightere

Er du en af morgendagens madprofessionelle - og er du nysgerrig på økologi? Eller har du måske en elev, som passer på dette? Så opfordr dem til at melde sig som Økologisk Food Fighter.

Vær med når ny madpris hylder det nordiske køkken

Vil du forsvare Danmarks ære, når vi skal dyste mod de nordiske lande om at vinde madprisen Embla? Indstil dig selv eller dine favoritter nu. Du kan stille op i syv kategorier.

Glæd dig til 2017

2017 er rundt om hjørnet - og i Landbrug & Fødevarer byder det nye år på masser af sprøde events og friske tiltag. Vi bringer et sneak peek. Ses vi?

Snup tendenserne fra Årets ret med Gris 2016

Det store dommerpanel smagte sig gennem hele 14 retter, inden de kunne kåre Søllerød Kro som vinder af Årets ret med Gris 2016. Se hvilke grisetrends årets konkurrence bød på.

Dyrevelfærd: Ud med myter og ind med fakta

Mange forbrugere tror fejlagtigt, at slagtekyllinger går i bure. Det skal en række debatarrangementer ændre på. Her er fagpersonalets viden om dyrevelfærd ført up to date.

Genoplev højdepunkterne fra Fødevaredagen

Der blev inspireret, netværket og jublet, da Fødevaredagen 2016 blev afholdt på Hindsgavl Slot. Vi bringer highlights fra dagen – i film og billeder.

Unge battler om økologi i hele landet

Banen er kridtet op til Øko-Battles i det ganske land. Gennem debat bliver elever og studerende på fødevarerelaterede uddannelser klædt på til at arbejde med økologi. Se hvor og hvornår det foregår.

Gå mæt hjem - efter Food Festival

Du kommer til at gå mæt hjem, men sulten efter mere. Sådan lyder invitationen til Food Festival, der går i luften på fredag.

Det er tid til roadshows for grossister og køkkener

I 2016 inviterer Landbrug & Fødevarer køkkener og grossister på inspirationstur til økologiske og konventionelle producenter.

Store Smagedag anno 2016

Store Smagedag fejrer endnu engang den gode smag og hylder fagligheden. I år zoomes ind på fermentering og syltning.

DM i Skills: 35 nye Danmarksmestre

35 elever og lærlinge har så gode skills, at de kan bryste sig med titlen ’Danmarksmester’ indenfor deres fag.

Hvor i landet findes Årets bedste ret med Gris?

Kender du en restaurant, der kan noget særligt med gris? Så giv os et tip, og deltag i konkurrencen om en middag for to på årets vinderrestaurant.

Her er årets bedste retter

13 top-restauranter dystede på bedste ret med gris. Se vinderne og læs om årets tendenser i den højere gastronomi.

Glade vindere på årets Food Contest

Drikkeklar hindbærsaft, frisk rosmarin, frugtvin og druevin var blandt de danske vindere i årets Food Contest.

Årets ret med gris

10 dommere fra gastronomiens verdens var på hård prøve, da de stod over for 13 unikke smagsindtryk i Årets ret med gris.

Store Smagedag

Køkkenerne i hele landet åbnede skyr, hytteost og fløde - og fejrede smagen af det gode. Marie fra Landbrug & Fødevarer var med på første række.

Shorts og gummistøvler er pakket til Food Festival

En skøn trio bestående af Dansk Kylling, Den Magiske Gris og Danske Æg drager den 6.-8. september mod Århus, for at deltage i Food Festival. Weekenden bliver spækket med fede aktiviteter – nedenfor byder vi på en smagsprøve.