Oksens udskæringer
Okse databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Download alle anprisninger
Download udskæringsoversigt
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser
61
udskæring
udskæringer

Oksebov med ben

Oksebov uden ben

Oksebovklump

Oksebovklump, skiver

Oksebovklump, tern

Oksebryst

Oksebryst med ben

Oksebryst uden ben

Okseculotte

Oksecuvette

Oksefilet med fedt

Oksefilet med fedt, entrecote

Oksefilet uden fedt

Oksefilet uden fedt, bøf

Oksefilet uden fedt, carpaccio

Okseflanksteak

Hakket oksekød 5-10%

Hakket oksekød 8-12%

Hakket oksekød 10-15%

Hakket oksekød 15-20%

Oksehjerte

Okseinderlår med fedt og kappe

Okseinderlår uden fedt

Okseinderlår, roastbeef

Okseinderlår, steaks (schnitzler)

Okseinderlår, strimler

Okseinderlår, tern

Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)

Okseklump

Okseklump, strimler

Okseklump, tern

Okseklump, tynde skiver

Okselever

Okselårtunge

Marmoreret oksefilet

Marmoreret oksefilet, ribeye

Oksemellemskært

Oksemørbrad

Oksemørbrad, bøf

Oksemørbrad, chauteaubriand

Oksemørbrad, tournedos

Oksenyre

Oksekank, osso buco

Oksespidsbryst

Oksetykstegsfilet

Oksetykstegsfilet, bøf

Oksetykstegsfilet, carpaccio

Oksetykstegsfilet, medaljoner

Oksetykstegsfilet, roastbeef

Oksetykstegsfilet, tern

Oksetunge

Oksetværreb

Oksetværreb, longrib

Oksetykkam

Oksetykkam, tern

Oksetyksteg

Oksetyndsteg med mørbrad

Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone

Oksetyndstegsfilet

Oksetyndstegsfilet, bøf

Okseyderlår
På Fokus Fødevarer kan du læse mere om kravspecifikationer med det overordnede formål at effektivisere og forbedre processen for udbud. Specifikationerne dækker konventionelle og økologiske frugter og grøntsager, kød, pålæg, fjerkræ og fisk. De kan anvendes bredt i udbud, men kan også bruges aktivt i hverdagen som et redskab til kommunikation og kvalitetssikring.