Oksens udskæringer

Okse databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.

bryst bagfjerding skank bov bryst skank hale hals højreb Indmad mørbrad slag spids bryst tværreb tykkam tyndsteg

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser 61 udskæring udskæringer

Læs mere om Oksefilet med fedt, entrecote

Oksefilet med fedt, entrecote

Læs mere om Oksefilet uden fedt, carpaccio

Oksefilet uden fedt, carpaccio

Læs mere om Okseinderlår med fedt og kappe

Okseinderlår med fedt og kappe

Læs mere om Okseinderlår, steaks (schnitzler)

Okseinderlår, steaks (schnitzler)

Læs mere om Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)

Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)

Læs mere om Marmoreret oksefilet, ribeye

Marmoreret oksefilet, ribeye

Læs mere om Oksemørbrad, chauteaubriand

Oksemørbrad, chauteaubriand

Læs mere om Oksetykstegsfilet, carpaccio

Oksetykstegsfilet, carpaccio

Læs mere om Oksetykstegsfilet, medaljoner

Oksetykstegsfilet, medaljoner

Læs mere om Oksetykstegsfilet, roastbeef

Oksetykstegsfilet, roastbeef

Læs mere om Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone

Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone

Fokus Fødevarer kan du læse mere om kravspecifikationer med det overordnede formål at effektivisere og forbedre processen for udbud. Specifikationerne dækker konventionelle og økologiske frugter og grøntsager, kød, pålæg, fjerkræ og fisk. De kan anvendes bredt i udbud, men kan også bruges aktivt i hverdagen som et redskab til kommunikation og kvalitetssikring.