Oksens udskæringer
Okse databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Download alle anprisninger
Download udskæringsoversigt
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser
61
udskæring
udskæringer
Oksebov med ben
Oksebov uden ben
Oksebovklump
Oksebovklump, skiver
Oksebovklump, tern
Oksebryst
Oksebryst med ben
Oksebryst uden ben
Okseculotte
Oksecuvette
Oksefilet med fedt
Oksefilet med fedt, entrecote
Oksefilet uden fedt
Oksefilet uden fedt, bøf
Oksefilet uden fedt, carpaccio
Okseflanksteak
Hakket oksekød 5-10%
Hakket oksekød 8-12%
Hakket oksekød 10-15%
Hakket oksekød 15-20%
Oksehjerte
Okseinderlår med fedt og kappe
Okseinderlår uden fedt
Okseinderlår, roastbeef
Okseinderlår, steaks (schnitzler)
Okseinderlår, strimler
Okseinderlår, tern
Okseinderlår, tynde skiver (bankekød)
Okseklump
Okseklump, strimler
Okseklump, tern
Okseklump, tynde skiver
Okselever
Okselårtunge
Marmoreret oksefilet
Marmoreret oksefilet, ribeye
Oksemellemskært
Oksemørbrad
Oksemørbrad, bøf
Oksemørbrad, chauteaubriand
Oksemørbrad, tournedos
Oksenyre
Oksekank, osso buco
Oksespidsbryst
Oksetykstegsfilet
Oksetykstegsfilet, bøf
Oksetykstegsfilet, carpaccio
Oksetykstegsfilet, medaljoner
Oksetykstegsfilet, roastbeef
Oksetykstegsfilet, tern
Oksetunge
Oksetværreb
Oksetværreb, longrib
Oksetykkam
Oksetykkam, tern
Oksetyksteg
Oksetyndsteg med mørbrad
Oksetyndsteg med mørbrad, T-bone
Oksetyndstegsfilet
Oksetyndstegsfilet, bøf
Okseyderlår
På Fokus Fødevarer kan du læse mere om kravspecifikationer med det overordnede formål at effektivisere og forbedre processen for udbud. Specifikationerne dækker konventionelle og økologiske frugter og grøntsager, kød, pålæg, fjerkræ og fisk. De kan anvendes bredt i udbud, men kan også bruges aktivt i hverdagen som et redskab til kommunikation og kvalitetssikring.