• Hjem

  • Kød

  • Frugt & grønt

  • Temaer

  • Mejeri og æg

  • Priser

  • Events & Aktiviteter
  • Kød
  • Dyrevelfærd
  • Klima
  • Fødevaresikkerhed
  • Kylling
  • Gris
  • Okse & Kalv
  • Tilberedning
Forside Udskæringer Om grisen Tilberedning Inspiration |
Mere om gris

Forside

Udskæringer

- Bov
- Hoved
- Nakke
- Bagskank af gris
- Forskank af gris
- Skinke
- Bryst
- Kam
- Mørbrad
- Indmad

Om grisen

- Dyrevelfærd
- Grisens opvækst
- Racer og krydsninger
- Myter

Tilberedning

- Centrumtemperatur
- Undgå madspild
- Myter

Inspiration

- Smagen af gris
- Vinder af Årets ret med Gris 2017: Fru Larsen
- Hjælp dine kunder: Den perfekte flæskesteg
LUK MENU
  • Hjem
  • Kød
    • Kød
    • Dyrevelfærd
    • Klima
    • Fødevaresikkerhed
    • Kylling
    • Gris
      • Gris
      • Udskæringer
      • Om grisen
      • Tilberedning
      • Inspiration
    • Okse & Kalv
    • Tilberedning
  • Frugt & grønt
    • Frugt & grønt
    • 6 om dagen
    • Fødevaresikkerhed
    • Nudging
    • Trends & inspiration
  • Temaer
    • Temaer
    • Fødevaretrends
    • Madspild
    • Økologi
    • Mærkninger & anprisninger
    • Sundhed
    • Lokale & økologiske fødevarer
  • Mejeri og æg
    • Mejeri og æg
    • Mejeri
      • Mejeri
      • Fra ko til karton
      • Mejeriprodukter
      • Næringsindhold
    • Æg
  • Priser
    • Priser
    • Frugt- og grøntprisen
    • Kantineprisen
      • Kantineprisen
      • Kantineprisindstilling 2018
      • Kantineprisindstilling 2017
    • Mejeriprisen
      • Mejeriprisen
      • Indstilling til Mejeriprisen 2017
    • Økologiske Køkkenroser
      • Økologiske Køkkenroser
      • Indstilling til Økologiske Køkkenroser 2019
    • Slagterprisen
      • Slagterprisen
      • Slagterpris tilmelding
  • Events & Aktiviteter
    • Events & Aktiviteter
    • Dialog i kæden
    • Fødevaredagen 2019
    • Horeca
    • Uddannelser
      • Uddannelser
      • Økologisk fornuft 2016
    • Årets ret med Gris
  • Analyser
  • Materialer
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Om os
  • Kontakt

Vælg branche

For at kunne give dig den bedste rådgivning og service, skal vi vide hvilken branche du kommer fra. Vælg venligst nedefor.

Tilbage til alle udskæringer

Vælg din udskæring

Forskank Bagskank Indmad Bryst Mørbrad Skinke Kam Bov Nakke Hoved


 

Hjem

Analyser

Materialer

Tilmeld nyhedsbrev

Om os

Kontakt




Noget at leve af. Noget at leve for.


Copyright Cookiepolitik Privatlivspolitik
Jeg accepterer cookies

Vi bruger cookies

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.