Udskæringer & anprisninger
Har du helt styr på, hvad du skal kalde grisens mange udskæringer? Ellers kan du få et overblik her. Vi har i samarbejde med branchen justeret nogle af udskæringsnavnene, så de er mere nutidige og tidssvarende. Vi har knyttet de tilgængelige data på hver enkelt udskæring, så du har et samlet opslagsværk omkring udskæringerne.
Download indhold til etiketter og anprisninger
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser
61
udskæring
udskæringer
Bagskank
Bovblad
Bovsteak
Mørbrad
Bovsteg
Bryst
Bryst i skiver
Culotte, 2 mm fedtkant
Culotte, 5 mm fedtkant
Fedtnet
Filet a la mørbrad 1mm fedtkant
Filet a la mørbrad 3mm fedtkant
Filet med 1 mm fedtkant
Filet med 3 mm fedtkant
Filet Royal
Flæskesteg
Forloren mørbrad
Forskank
Hakket grisekød, maks 7% fedt
Hakket grisekød, maks 12% fedt
Hakket grisekød, maks 18% fedt
Herregårdskotelet
Hjerte
Inderlår
Kæbe
Klump
Kotelet med fedtkant
Lever
Medaljon
Mignon
Minutkotelet
Minutstrimler
Minuttern
Mørbrad, helt afpudset
Mørbradbøffer
Mørbradklods
Nakkefilet
Nakkekotelet
Tern af nakkefilet
Nakkesteg
Nøgleben
Nyre
Porchetta
Revelsben i skiver
Revelsben, helt
Ribben
Ribbenssteg (kogestykke)
Ribbenssteg (stegestykke)
Ribbensteg uden ben
Ribsteak
Rullesteg af bov
Rullesteg af nakkefilet
Rullesteg af slag
Sauté-skive
Schnitzel
Slag
Stegeben
Stegeflæsk
Wokstrimler
Yderlår
Skinkesteg
Læs mere om anprisninger
Anprisninger på fødevarer
Hvad må du kommunikere om dine fødevarer? Vi har samlet vejledning til, hvordan din virksomhed kan håndtere anprisninger inden for gældende lovgivning
Læs mere om Anprisninger på fødevarer Download