Kalvens udskæringer
Kalve databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Download alle anprisninger
Download udskæringsoversigt
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser
38
udskæring
udskæringer
Kalvebov med ben
Kalvebov uden ben
Kalvebryst
Kalveculotte
Kalvecuvette
Hakket kalvekød 8-12%
Kalvehjerte
Kalvefilet
Kalvefilet, carpaccio
Kalvefilet, schnitzler
Kalvefilet, medaljon
Kalvefilet med fedt
Kalvefilet med fedt, kotelet
Kalveflanksteak
Kalveinderlår
Kalveinderlår, schnitzler
Kalveklump
Kalvekæbe
Kalvelever
Kalvelårtunge
Kalvemørbrad
Kalvemørbrad, medaljoner
Kalvemørbrad, tournedos
Kalvenyre
Kalveskank, osso buco
Kalvespidsbryst
Kalvetværreb
Kalvetunge
Kalvetykkam
Kalvetyksteg
Kalvetykstegsfilet
Kalvetykstegsfilet, carpaccio
Kalvetykstegsfilet, medaljoner
Kalvetykstegsfilet, tern
Kalvetyndsteg
Kalvetyndsteg, T-bone
Kalvetyndstegsfilet
Kalveyderlår
På Fokus Fødevarer kan du læse mere om kravspecifikationer med det overordnede formål at effektivisere og forbedre processen for udbud. Specifikationerne dækker konventionelle og økologiske frugter og grøntsager, kød, pålæg, fjerkræ og fisk. De kan anvendes bredt i udbud, men kan også bruges aktivt i hverdagen som et redskab til kommunikation og kvalitetssikring.