Kalvens udskæringer

Kalve databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.

bryst bagfjerding skank bov bryst skank hale hals højreb Indmad mørbrad slag spids bryst tværreb tykkam tyndsteg

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser 32 udskæring udskæringer

Læs mere om Kalvefilet med fedt, kotelet

Kalvefilet med fedt, kotelet

Læs mere om Kalvetykstegsfilet, carpaccio

Kalvetykstegsfilet, carpaccio

Læs mere om Kalvetykstegsfilet, medaljoner

Kalvetykstegsfilet, medaljoner

Fokus Fødevarer kan du læse mere om kravspecifikationer med det overordnede formål at effektivisere og forbedre processen for udbud. Specifikationerne dækker konventionelle og økologiske frugter og grøntsager, kød, pålæg, fjerkræ og fisk. De kan anvendes bredt i udbud, men kan også bruges aktivt i hverdagen som et redskab til kommunikation og kvalitetssikring.