Kalvens udskæringer
Kalve databasen giver dig hurtig adgang til EU-godkendte anprisninger, så du kan kommunikere værdier som sundhed og kvalitet på en troværdig måde – direkte på emballagen, eller i menuen.
Download alle anprisninger
Download udskæringsoversigt
${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser
38
udskæring
udskæringer

Kalvebov med ben

Kalvebov uden ben

Kalvebryst

Kalveculotte

Kalvecuvette

Hakket kalvekød 8-12%

Kalvehjerte

Kalvefilet

Kalvefilet, carpaccio

Kalvefilet, schnitzler

Kalvefilet, medaljon

Kalvefilet med fedt

Kalvefilet med fedt, kotelet

Kalveflanksteak

Kalveinderlår

Kalveinderlår, schnitzler

Kalveklump

Kalvekæbe

Kalvelever

Kalvelårtunge

Kalvemørbrad

Kalvemørbrad, medaljoner

Kalvemørbrad, tournedos

Kalvenyre

Kalveskank, osso buco

Kalvespidsbryst

Kalvetværreb

Kalvetunge

Kalvetykkam

Kalvetyksteg

Kalvetykstegsfilet

Kalvetykstegsfilet, carpaccio

Kalvetykstegsfilet, medaljoner

Kalvetykstegsfilet, tern

Kalvetyndsteg

Kalvetyndsteg, T-bone

Kalvetyndstegsfilet

Kalveyderlår
På Fokus Fødevarer kan du læse mere om kravspecifikationer med det overordnede formål at effektivisere og forbedre processen for udbud. Specifikationerne dækker konventionelle og økologiske frugter og grøntsager, kød, pålæg, fjerkræ og fisk. De kan anvendes bredt i udbud, men kan også bruges aktivt i hverdagen som et redskab til kommunikation og kvalitetssikring.