Udskæringer & anprisninger

Har du helt styr på, hvad du skal kalde grisens mange udskæringer? Ellers kan du få et overblik her. Vi har i samarbejde med branchen justeret nogle af udskæringsnavnene, så de er mere nutidige og tidssvarende. Vi har knyttet de tilgængelige data på hver enkelt udskæring, så du har et samlet opslagsværk omkring udskæringerne.

Download indhold til etiketter og anprisninger skank bryst bov mørbrad Indmad skank skinke kam nakke

${this.dictionary.get('loadingVisuallyHidden', 'Loading...')}
Viser 61 udskæring udskæringer

Læs mere om Filet a la mørbrad 1mm fedtkant

Filet a la mørbrad 1mm fedtkant

Læs mere om Filet a la mørbrad 3mm fedtkant

Filet a la mørbrad 3mm fedtkant

Læs mere om Hakket grisekød, maks 7% fedt

Hakket grisekød, maks 7% fedt

Læs mere om Hakket grisekød, maks 12% fedt

Hakket grisekød, maks 12% fedt

Læs mere om Hakket grisekød, maks 18% fedt

Hakket grisekød, maks 18% fedt