Kokkekonkurrencer

Dansk gastronomi er blandt verdens mest innovative og moderne. De stilsikre madhåndværkere i køkkenerne er eksperter i at stille sulten hos lokale gæster, turister og madanmeldere i en sådan grad, at det skaber genklang rundt på hele kloden. Michelin-stjernerne er kun blevet flere de seneste år, kravene er blevet større og det nyskabende arbejde med lokale råvarer er blevet et kendetegn for de danske køkkener. Det skal hyldes! Derfor er Landbrug & Fødevarer de stolte arrangører af de faglige kokkekonkurrencer ”Årets Ret med…”, der fejrer de gastronomer, kokke og restauranter der har skabt de mest unikke madoplevelser med gode råvarer.

I samarbejde med en række fonde afholdte Landbrug & Fødevarer i 2023 konkurrencerne Årets Ret med Gris og Årets Ret med Fisk & Skaldyr, der blev uddelt i november.

Du kan læse mere om de enkelte kokkekonkurrencer nedenfor og læse mere om de tidligere nominerede restauranter. 

Hyldest af årets bedste ret med gris

Årets Ret med Gris 2023

Der blev skruet op for umamien og de gode udskæringer, da vinderen af den traditionsrige Årets Ret med Gris blev fundet i 2023. 

LÆS MERE HER

Hyldest af årets bedste ret med fisk & skaldyr

Årets Ret med Fisk & Skaldyr 2023

Der blev lagt vægt på den gode historiefortælling, brugen af råvarer og velsmag, da årets bedste ret med fisk eller skaldyr 2023, blev fundet. 

LÆS MERE HER