Kokkekonkurrencer

Kokkekonkurrencerne hylder årets bedste madoplevelser og vil i 2021 uddele priserne ”Årets Ret med Gris” og ”Årets Ret med Fisk & Skaldyr”.

Dansk gastronomi er blandt verdens mest innovative og moderne. De stilsikre madhåndværkere i køkkenerne er eksperter i at stille sulten hos lokale gæster, turister og madanmeldere i en sådan grad, at det skaber genklang rundt på hele kloden. Michelin-stjernerne er kun blevet flere de seneste år, kravene er blevet større og det nyskabende arbejde med lokale råvarer er blevet et kendetegn for de danske køkkener. Det skal hyldes! Derfor er Landbrug & Fødevarer de stolte arrangører af de faglige kokkekonkurrencer ”Årets Ret med…”, der fejrer de gastronomer, kokke og restauranter der har skabt de mest unikke madoplevelser med lokale råvarer.

I samarbejde med Whiteguide, og en række fonde, afholdes i 2021 konkurrencerne Årets Ret med Gris og Årets Ret med Fisk, der vil blive uddelt til lanceringen af dette års Whiteguide d. 29. november.

Du kan læse mere om de enkelte kokkekonkurrencer nedenfor og også selv indstille retter til de to konkurrencer.

Årets Ret med Fisk & Skaldyr

Læs mere om Årets Ret med Fisk & Skaldyr

Årets Ret med Gris

Læs mere om Årets Ret med Gris