Kokkekonkurrencer

Dansk gastronomi er blandt verdens mest innovative og moderne. De stilsikre madhåndværkere i køkkenerne er eksperter i at stille sulten hos lokale gæster, turister og madanmeldere i en sådan grad, at det skaber genklang rundt på hele kloden. Michelin-stjernerne er kun blevet flere de seneste år, kravene er blevet større og det nyskabende arbejde med lokale råvarer er blevet et kendetegn for de danske køkkener. Det skal hyldes! Derfor er Landbrug & Fødevarer de stolte arrangører af de faglige kokkekonkurrencer ”Årets Ret med…”, der fejrer de gastronomer, kokke og restauranter der har skabt de mest unikke madoplevelser med gode råvarer.

I samarbejde med en række fonde afholder Landbrug & Fødevarer i 2022 konkurrencerne Årets Ret med Gris, Årets Ret med Fisk & Skaldyr samt den nye konkurrence Årets Ret med Økologisk Ost, der vil blive uddelt d. 28. november.

Du kan læse mere om de enkelte kokkekonkurrencer nedenfor og også selv indstille retter til de tre konkurrencer.

Årets Ret med gris 2022

Hyldest af årets bedste ret med gris

Årets Ret med Gris 2022

Der skal skrues op for umamien og findes de gode udskæringer frem, når vinderen af den traditionsrige Årets Ret med Gris skal finde sin 2022-vinder. Er det dig, der skal løbe med titlen i år? 

LÆS MERE HER.

Årets Ret med Fisk 2022

Hyldest af årets bedste ret med fisk & skaldyr

Årets Ret med Fisk og Skaldyr 2022

Der lægges vægt på historiefortælling, gode råvarer og velsmag, når årets bedste ret med fisk eller skaldyr skal findes. Er det dig der har årets bedste ret på menuen? 

LÆS MERE HER

Årets Ret med økologisk ost 2022

Hyldest af årets bedste ret med økologisk ost

Årets Ret med Økologisk Ost 2022

Der zoomes ind på både økologi og konsistens, når juryen voterer og finder årets bedste ret med økologisk ost. Er det dig, der har lavet den? 

LÆS MERE HER