GRISEAKADEMIET

Alt hvad du har brug for - samlet ét sted.

Griseakademiet er stedet, hvor du fremover kan blive en del af spændende og nytænkende diskussioner, seminarer og workshops rundt om gris. Det er også her du vil finde mest inspiration, flest relevante kurser, masterclasses og masser af faglige events. Vi glæder os til at se dig.




Dato: 07.09.2020
Sted: Gemyse, Tivoli Vesterbrogade 3, 1620 København

Masterclass: Smagen af racer, forædling og fremtidens proteiner

Kom og smag med, når både danmarks skarpeste grøntsagskokke, håndværksspecialister, madanmeldere og smagsforskere inspirerer til, hvordan du kan tænke gris, grønt, proteiner og fremtidens fødevaretrends ind i dit køkken.

Dato: 05.10.2020
Sted: Bytorvet 11, 8541 Skødstrup

Masterclass Gris og Grønt hinandens bedste venner

Kom og smag med, når både danmarks skarpeste grøntsagskokke, håndværksspecialister, kogebogsforfattere og smagsforskere inspirerer til, hvordan du kan tænke gris, grønt, proteiner og fremtidens fødevaretrends ind i dit køkken.

Dato: 26.10.2020
Sted: Vigerslev Allé 18, 2500 København, Hotel & Restaurantskolen

Årets ret med Gris: masterclass Gris & Smag

Dato: 16.11.2020
Sted: Axelborg, Axeltorv 3 - 1609 København V

Slagtertopmøde: Fremtidens proteiner hvad skal vi spise i dag, i morgen og i overmorgen?

Dato: 30.11.2020
Sted: Axelborg, Axeltorv 3 - 1609 København V

Smagssymposium: Gris & Smag

Vær med når Landbrug & Fødevarer inviterer til en dag fyldt med Gris, smag og de nyeste indsigter!

Tidligere talks

06.05.2019 | Masterclass: Gris og grønt – hinandens bedste venner, Aarhus 13.05.2019 | Masterclass: Gris og grønt – hinandens bedste venner, København 03.09.2019 | Slagtermasterclass – økologi i din slagterafdeling, København 10.09.2019 | Slagtermasterclass – økologi i din slagterafdeling, Aarhus 24.09.2019 | Talk & tasting: Gris og smag på Fødevaredagen 28.10.2019 | Masterclass om smag til Årets ret med Gris 28.10.2019 | Årets ret med gris 12.11.2019 | Trend-tour og seminar om fremtidens gris - Stockholm 18.11.2019 | Pølsemasterclass - meget mere end slagternes romkugle