Materialer
Årsstatistik for okse- & kalvekød
Download de nyeste tal for okse- & kalvekød årsstatistik 2018
Årsstatistik for okse- & kalvekødÅrsstatistik for mejeri
Få de nyeste tal med årsstatistikken for mejeri 2018
Årsstatistik for mejeriGrønt & Gastronomi - en guide til økologiske grøntsager
Har du besøgt din grønt-leverandør og oplevet hvor mange slags grønkål der findes? Det har vi, og vi er begejstrede over den rigdom, der gemmer sig derude på marken. Vi har samlet en god portion af de økologiske grøntsager vi synes har særligt potentiale – lige her i denne guide.
Grønt & Gastronomi - en guide til økologiske grøntsagerSmagshjul - grønt
Grøntsager leder ikke kun sanserne i retning af grøntsager. Luk øjnene og smag efter. Måske du smager mere? Det gør Lisbeth Ankersen fra InnovaConsult. Hun er sensoriker og supersmager og takket være Salling Group har hun smagt sig gennem 600 sorter fra frugternes og grøntsagernes verden.
Smagshjul - grøntSmagshjulet Gris
Hvis du skulle beskrive smagen af grisekød med ord, hvad ville du så sige? Vores smagshjul for gris hjælper dig på vej. Download det her.
<a href="-/media/0ba8a8bde25a4ad48b99995a40cf32f9.ashx" target="_blank"><strong>DOWNLOAD DET PÅ LINKET HER.</strong></a>
Smagshjulet GrisSmagshjulet Ost
Ost er en mangfoldig kategori, som rummer mange forskellige smagsindtryk. Og ved at sætte ord på smagen, kan du blive bedre til at iscenesætte osten overfor dine kunder og gæster. Download Smagshjulet for ost her.
Smagshjulet OstNudgingkatalog - flyt adfærd og få økonomi i det grønne
10 gode nudging-tips, som du kan afprøve allerede i dag.
Nudgingkatalog - flyt adfærd og få økonomi i det grønneThe Organic Way - The Danish Model
Hvad har gjort danske økologiske fødevarer til den succes, de er i Danmark og ude i omkring i verden? Her kan du finde en samling af materialer, der handler om den økologiske sektor i Danmark fra jord til bord.
The Organic Way - The Danish ModelInspiration: Økologi i køledisken
Som slagter kan du nu blive klædt på til at vejlede forbrugerne. I denne folder gennemgår vi den økologiske slagteproces, de mulige udskæringer, aktuelle forbrugertrends og vi giver dig en række opskrifter – alt sammen for at give dig viden og inspiration til at øge dit salg af økologiske kødprodukter.
Inspiration: Økologi i kølediskenBenchmark kvæg
Hvad er særligt ved dansk oksekød? Ny benchmark-analyse giver dig et overblik over dansk okse- og kalvekød i et europæisk perspektiv, så du kan guide dine kunder og gæster.
Benchmark kvægPlakat: Dyrevelfærd hos grise
Hvad skal du svare dine kunder, når de spørger ind til dyrevelfærd? Download og print plakat, som du kan hænge op på din opslagstavle - så er du og dine kollegaer klædt på til at svare kunder og gæster på spørgsmål om dyrevelfærd og grise.
Plakat: Dyrevelfærd hos grisePlakat: Dyrevelfærd hos kvæg
Hvad skal du svare dine kunder, når de spørger ind til dyrevelfærd? Download og print plakat, som du kan hænge op på din opslagstavle - så er du og dine kollegaer klædt på til at svare kunder og gæster på spørgsmål om dyrevelfærd og kvæg.
Plakat: Dyrevelfærd hos kvægPlakat: Dyrevelfærd hos kyllinger
Hvad skal du svare dine kunder, når de spørger ind til dyrevelfærd? Download og print plakat, som du kan hænge op på din opslagstavle - så er du og dine kollegaer klædt på til at svare kunder og gæster på spørgsmål om dyrevelfærd og slagtekyllinger.
Plakat: Dyrevelfærd hos kyllingerStegning: kød på grill
Guide dine kunder til den bedste tilberedningsmetode på grillen.
Stegning: kød på grillGrøntsagsprofiler
Hvad bruger dine kunder bladselleri, pastinakker og græskar til? Og hvad syntes de egentlig om hvidkål og rødbeder? Det røber en stor samling nye grøntsagsprofiler. Dyk ned i profilerne og bliv klogere på forbrugernes syn på gulerødder, tomater og salathoveder - eller nogle helt andre grøntsager, som du gerne vil skabe mersalg af.
Grøntsagsprofiler5 facts om kød og protein
Hvorfor skal vi spise protein, og hvilke fødevarer er gode kilder til protein? Find information om protein her - oversigten kan printes i A3, så den er lige til at hænge op.
5 facts om kød og proteinBenchmark: Dansk slagtekyllingeproduktion i et internationalt perspektiv
Har du styr på den danske slagtekyllingeproduktion, og hvordan vi står sammenlignet med andre lande underlagt sammen EU-lovgivning. Find information om produktion, dyrevelfærd m.m.
Benchmark: Dansk slagtekyllingeproduktion i et internationalt perspektivFaktaark om okse- og kalvekøds miljømæssige bæredygtighed
Se faktaark, som zoomer ind på okse- og kalvekød i et miljømæssigt bæredygtigt perspektiv.
Faktaark om okse- og kalvekøds miljømæssige bæredygtighedGriseliv og svinekød
Hvad er en polt - og hvad er en gylt? Bliv klogere på grisens liv og hvad den bliver til, efter den er slagtet.
Griseliv og svinekødKøb ind med hjertet og skab bedre dyrevelfærd
Folder om dyrevelfærdsmærket, som er udviklet af Fødevarestyrelsen i samarbejde med en lang række partnere. Dyrevelfærdsmærket gør det nemt at vælge det niveau, der passer dig, når du står ved køledisken.
Køb ind med hjertet og skab bedre dyrevelfærdKvægbrug i verdensklasse
Vil du vide mere om den danske kvægbranche? Find svar på en lang række spørgsmål om erhvervet.
Kvægbrug i verdensklasseKvalitetshåndbog, gris
Dansk grisekød er kendt for kvalitet og sikkerhed - men hvad skyldes succesen? Find information om alle dele af den danske grisekødsproduktion.
Kvalitetshåndbog, grisKylling: Fra jord til bord
Har du styr på slagtekyllingens vej fra jord til bord? Dyk ned i de mange facts om bl.a. produktion af slagtekyllinger og kylling i kosten.
Kylling: Fra jord til bordØkologiens ØBC
Det danske røde Ø-mærke er kendt af 98 pct. af forbrugerne. Men har du styr på den økologiske produktion? Find information om økologien fra Ø-Z.
Økologiens ØBCProtein fra vegetabilske og animalske fødevarer
Hvad er egentlig forskellen på, om protein kommer fra vegetabilske eller animalske fødevarer? Og er nogle proteiner bedre end andre? Det kan du læse meget mere om her.
Protein fra vegetabilske og animalske fødevarerRapport om kød, muskelproteiner og co-produkter
Vidste du, at hydrolyseret protein fra kød-co-produkter har andre egenskaber i berigelse end hydrolyseret protein fra mælk - og at det kan bruges i ”det varme og salte køkken”? Dyk ned i kødets mange facetter og egenskaber.
Rapport om kød, muskelproteiner og co-produkterSalg til foodservice - for mindre producenter
Køkkener og grossister efterspørger lokale, økologiske fødevarer af høj kvalitet og fødevarer med en historie. Ny guide skal være med til at understøtte samarbejdet mellem lokale, økologiske producenter og foodservice-aktører. Guiden er udviklet til mindre økologiske producenter, både bedrifter og virksomheder, men kan også anvendes af grossister, som en vejledning eller inspiration til potentielle, nye leverandører.
Salg til foodservice - for mindre producenterStegning: kød i ovn
Hjælp dine kunder med at få den bedste oplevelse. Den rigtige centertemperatur og tilberedningsmetode kan være afgørende for kødets smag. Dyk ned i centertemperaturerne så du kan guide dine kunder bedst muligt
Stegning: kød i ovnUdskæringsplanche - Gris
Har du styr på grisen? Ellers kan udskæringsoversigten her gøre dig klogere. Den kan printes i A3, så den er lige til at hænge op.
Udskæringsplanche - GrisUdskæringsplanche - Kalv
Hvor sidder cuvetten – og hvad er medaljoner skåret af? Se, hvor de forskellige udskæringer fra kalven kommer fra.
Udskæringsplanche - KalvUdskæringsplanche - Okse
Hvilke udskæringer fra oksen er bedst til braisering? Og hvad skal du vælge, hvis der skal bøf på menuen? Dyk ned i de mange udskæringer og få overblik over oksekødet.
Udskæringsplanche - OkseVidste du at - 28 g protein
Se, hvor meget 28 gram protein fylder, afhængig af, hvilken kilde det stammer fra. Du bliver garanteret overrasket!
Vidste du at - 28 g proteinVidste du at - protein
Har du helt styr på protein? Ellers kan du få et godt indblik i et af tidens hotte makronæringsstoffer her. Protein-oversigten kan printes i A3, så den er lige til at hænge op.
Vidste du at - protein