Kom til masterclass om æg

Er du kok og arbejder du professionelt med mad? Så byder vi dig indenfor til masterclass om ægget og dets mange egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Æg - egenskaber og anvendelsesmuligheder

 

Af konsulent Trine Møller Christensen

Sidste efterår udgav Danske Æg, i samarbejde med Helle Brønnum Carlsen, en lille bog om en storslået fødevare.
I bogen har vi samlet viden til dig om æggets egenskaber og anvendelsesmuligheder – alt det, der gør æg til noget helt særligt. Derfor vil vi så gerne have, at bogen kommer ud og leve hos alle jer, der arbejder professionelt med mad. Og for at komme helt ind under skallen på ægget, får du muligheden for at deltage i en masterclass om æg i København med madanmelder og lektor i madkundskab, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef i Gastronomisk Innovation og medstifter af NaCl, Rasmus Leck Fischer.

Hvornår?
Programmet er det samme, men datoerne varierer, så du kan tilmelde dig, når det passer dig bedst:
Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 08.30-12.30. AFSLUTTET.
Onsdag d. 24. april 2019 kl. 08.30-12.30. LUKKET FOR TILMELDINGER.
Onsdag d. 19. juni 2019 kl. 08.30-12.30.

Masterclassen bliver afholdt hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København – tæt på Nørreport st.

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest en uge inden afholdelse til Trine Møller Christensen på trmc@lf.dk. Husk at oplyse navn, virksomhed og mail. Husk at medbringe forklæde.
Det bliver lærerigt, spændende og sjovt. Del meget gerne invitationen med relevante personer i dit foodservice-netværk. Du kan hente invitationen her.

Har du allerede lyst til at læse med, så download web-udgaven af bogen her: ”Æg – om egenskaber og anvendelsesmuligheder”.

Anina Kjær