• Hjem

  • Bæredygtighed

  • Kød

  • Frugt & grønt

  • Mejeri og æg

  • Priser

  • Events & Aktiviteter
  • Hjem
  • Bæredygtighed
    • Bæredygtighed
    • Bæredygtig udvikling
    • Gris og bæredygtighed
    • Kvæg og bæredygtighed
    • Økologi og bæredygtighed
  • Kød
    • Kød
    • Vejled dine kunder ift. dyrevelfærd
    • Klima
    • Fødevaresikkerhed i madvarer
    • Kylling
    • Gris
      • Gris
      • Udskæringer
      • Griseakademi
      • Om grisen
      • Smag
      • Sundhed
      • Tilberedning
      • Inspiration & Håndværk
    • Okse & Kalv
    • Tilberedning
  • Frugt & grønt
    • Frugt & grønt
    • Grønne proteiner
    • Fødevaresikkerhed i dansk frugt og grønt
    • Grønne anprisninger
      • Grønne anprisninger
      • Bladselleri
      • Blomkål
      • Broccoli
      • Champignon
      • Fennikel
      • Forårsløg
      • Glaskål
      • Græskar
      • Gulerod
      • Grønne ærter
      • Grønne Bønner
      • Grøn peberfrugt
      • Grønkål
      • Hvide asparges
      • Hvidkål
      • Hvidkål
      • Jordskok
      • Hvidkål
      • Knoldselleri
      • Kålrabi
      • Løg
      • Pak choi
      • Pastinak
      • Porre
      • Radise
      • Rosenkål
      • Rødbede
      • Rødkål
      • Romaine salat
      • Spidskål
      • Spidskål
      • Spidskål
      • Spinat
      • Squash
      • Sukkerært
      • Sølvbede
      • Tomater
      • Anprisning af grøntsager som er dyrket ved biologisk bekæmpelse
      • Anprisninger for ernæringsmæssige egenskaber
      • Anprisning af grøntsager som er lokalt produceret
      • Anprisning af oprindelse
      • Anprisning af plantebeskyttelse
      • Anprisning af sundhedsmæssige egenskaber
    • Nudging
    • Planterne Kommer
    • Trends & inspiration
  • Mejeri og æg
    • Mejeri og æg
    • Æg
    • Iscenesæt Osten
    • Mejeri
      • Mejeri
      • Fra ko til karton
      • Mejeriprodukter
      • Næringsindhold
  • Priser
    • Priser
    • Frugt- og grøntprisen
    • Kantineprisen 2023
      • Kantineprisen 2023
      • Kantineprisindstilling 2018
      • Kantineprisindstilling 2017
    • Køkkenprisen
      • Køkkenprisen
      • Indstilling til Økologiske Køkkenroser 2019
    • Mejeriprisen
      • Mejeriprisen
      • Indstilling til Mejeriprisen 2017
    • Slagterprisen
      • Slagterprisen
      • Slagterpris tilmelding
  • Events & Aktiviteter
    • Events & Aktiviteter
    • Kokkekonkurrencer
      • Kokkekonkurrencer
      • Årets ret med Gris
      • Årets ret med Fisk & Skaldyr
      • Årets Ret med Gris 1
      • Årets Ret med økologisk ost
    • Fødevaredagen
    • Hoteller, restaurationer og caféer.
    • Økologi på Uddannelser
  • Analyser
  • Materialer
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Om os
  • Kontakt
  1. Gode Råvarer - Indsigt og nyheder til madprofessionelle
  2. Nyheder
  3. 2019
  4. Mere økologi i dit køkken?

  07.02.2019

Mere økologi i dit køkken?

En mesterkok og en madanmelder tager på road trip i øko-Danmark for at se, hvad økologien egentlig handler om. Følg Frederik Bille Brahe og Martin Kongstad.

Mere økologi i dit køkken - Martin og Frederik på øko-tur

 

Læs mere om Frederik Bille Brahe og Martin Kongstads road trip her.

Mest læste

Griseakademiet
05.04.2019 | Emner: Gris
Griseakademiet
Kom indenfor i Griseakademiet. Vi har puslet med det længe - og nu er det gearet til nytænkende diskussioner, masterclasses og workshops. Det er en ny måde at arbejde med grisen, og vi glæder os til at dele det med hele branchen.
Mere økologi i dit køkken - Martin og Frederik på øko-tur
07.02.2019
Mere økologi i dit køkken?


Seneste nyheder

23.03.2023 | Årets kok 2023 er fundet

27.02.2023 | Indstilling til Køkkenprisen 2023 og Kantineprisen 2023 er nu åben

27.02.2023 | Danmark i topplacering på velfærd hos malkekøer

27.02.2023 | Coop indgår i det statskontrollerede dyrevelfærdsmærke

27.01.2023 | Highlights fra 2022

27.01.2023 | Nyt anprisnings-univers tilgængeligt

27.01.2023 | Økologi og bæredygtighedsworkshop. Hvad skal fremtiden byde på?

11.01.2023 | Book en mark 2023

22.12.2022 | Mød Danmarks bedste slagtere

19.12.2022 | Danskerne vil gerne spise flere grøntsager, men vaner og manglende viden kan spænde ben for de gode intentioner

 

Hjem

Analyser

Materialer

Tilmeld nyhedsbrev

Om os

Kontakt




Noget af det bedste i verden.


Copyright Cookiepolitik Privatlivspolitik