Vil du være økologisk Food Fighter?

Er du en af fremtidens madprofessionelle? Er du nysgerrig på økologi? Vil du med på en spændende tur igennem øko-Danmark? Så bliv Økologisk Food Fighter. Eller prik din elev på skulderen.

Food fighters

Er du på vej til at blive landmand, kok, slagter, ernæringsassistent eller professionsbachelor i ernæring og sundhed? Og er du nysgerrig på økologi? Så er det lige dig vi søger!

Kom med på en 3 dages tur i øko-Danmark! 

Økologiske Food Fighters er et miks af fremtidens landmænd, kokke, slagtere, ernæringsassistenter og professionsbachelorer i ernæring og sundhed. Fælles for alle er, at de brænder for gode råvarer og er nysgerrige på økologi. Som Økologisk Food Fighter stifter du nemlig tæt bekendtskab med økologien - både på marken, i butikker og i professionelle køkkener. Vi tager dig med rundt i heleDanmark og giver dig en på opleveren. 

Unik mulighed for at styrke dine kompetencer


Som Økologisk Food Fighter bidrager du med en god portion engagement og gå-på-mod. Til gengæld får du erfaringer, kompetencer og et netværk, der kan være med til at kickstarte din karriere i fødevareverdenen. Og så skaber det endda værdi for din læremester eller din uddannelse.

Mester: Det skaber værdi at sende en elev afsted


Tiden er givet godt ud - også for din mester eller din uddannelse. " Det er en unik måde at skabe tværfaglig forståelse, og det gav os rigtig stor faglig indsigt og værdi," siger Christian Bøjlund fra Restaurant Frederiksgade 42 i Århus og fortsætter: " Hvor tit får du lov til at spare med en der interesserer sig super meget for mad og fødevareproduktion? Vi lærte så meget nyt, og vi skal helt sikkert være med igen!". 

Hvornår? 

For at blive økologiske Food Fighter, skal du afsætte 3 dage; mandag-onsdag i uge 21. 

Ansøg nu


Vi modtager nu ansøgninger om at blive en del af årets Økologisk Food Fighter team. For at blive Økologisk Food Fighter skal du studere professionsbachelor i ernæring og sundhed eller være landbrugs-, kokke-, slagter- eller ernæringsassistentelev.

  

Du ansøger ved at sende os en film, hvor du fortæller os, hvorfor netop du skal være Økologisk Food Fighter. Hvor lang filmen er og hvad der sker i filmen er op til dig - det vigtigste er, at dit engagement for at blive Økologisk Food Fighter brænder igennem. Send filmen til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk Du må også meget gerne uploade filmen på Facebooksiden ’Økologiske Food Fighters’ - det er dog ikke et krav for at ansøge.

Søg senest tirsdag den 1. april - vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Har du spørgsmål?


Vi vil altid gerne fortælle mere om Økologiske Food Fighters og hjælpe dig med at ansøge. Hiv endelig fat i Anders Nicolajsen på andn@lf.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også læse mere om Økologiske Food Fighters her.