Madfagligt Køkkentræf d.3.september 2024

Den 3. september 2024 samler vi alle jer, der professionelt arbejder med mad og økologi på Hotel Nimb, Rotunden.

 

HVAD ER MADFAGLIGT KØKKENTRÆF?

Vi samler alle økologiens grønne ildsjæle i smukke rammer i Tivoli på Hotel Nimb, Rotunden, til en sensommerdag i økologiens og madfaglighedens tegn.

Glæd dig til en dag der byder på: 

  • Økologien anno 2024 og bud på fremtiden for økologien i Danmark
  • Inspirationscase fra 'Vende på en tallerkenen’
  • Udbud- og indkøb som strategisk værktøj for udbredelse af bæredygtige måltider
  • Kunstig intelligens og hvordan det kan udnyttes i professionelle køkkener
  • Lækker frokost i Nimbs brasserie
  • Kåring og overrækkelse af Køkkenprisen 2024
  • Fri adgang til Tivoli 
  • …. Og meget mere!

HVOR OG HVORNÅR?
Hovedindgangen, Tivoli, Vesterbrogade 3, København V
Den 3. september 2024
Kl. 09.30* - 14.45

*09.30 morgenmad og kaffe, programstart ca. kl. 10.

 

PROGRAM 

Se programmet her. 

 

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Christian Vejlund fra Landbrug & Fødevarer på chve@lf.dk

Vi glæder os til at se dig.

Landbrug & Fødevarer

----

  

Tak til Fonden for Økologisk Landbrug.