Fødevaredagen 2024

Til Fødevaredagen den 17. september bliver vi endnu klogere på de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder i fødevarebranchen.

Den 17. september 2024 vender Fødevaredagen tilbage som årets vigtigste begivenhed for fødevarebranchen. Denne eksklusive dag finder sted på det smukke Hindsgavl Slot og samler ledende aktører fra dagligvarehandlen, foodservicesektoren og producenterne til en dag fyldt med dybdegående indsigter og diskussioner.

Oplev inspirerende oplæg fra branchens skarpeste eksperter, herunder Simon Caspersen, Tilman Eichstädt, Christian Mouroux, Camilla Erika Lerberg, Nina Preus, Morten Hassing, Flemming Münster, Bjarke Jeppesen, Sine Andersen og Sebastian Holberg, for blot at nævne nogle få. Fødevaredagen fungerer som en unik platform for videndeling og udvikling af nye idéer.

Denne årlige begivenhed giver en enestående mulighed for at få indsigt i de nyeste tendenser og løsninger, der kan drive fødevarebranchen fremad. Fødevaredagen er mere end blot et møde mellem fagfolk; den er en drivkraft for handling og innovation i hele branchen.

Bliv inspireret og læs hele programmet lige her

 

Gense billeder og stemningsvideo fra Fødevaredagen 2023