Glæd dig til 2020

Et nyt år banker på. Og vi kan allerede nu løfte lidt af sløret for de events og aktiviteter vi har i pipeline for dig, som arbejder med mad. Vi håber på at se dig.

 

Vi går ind i det nye år med et spændende program, der byder på inspiration, indsigter og tendenser om gode råvarer. Sæt kryds i kalenderen og hiv fat i os, hvis du vil med.

Mejeriprisen, Slagterprisen og Frugt- og grøntprisen
Den danske madscene i forandring – og nye tiltag finder konstant vej til dagligvarehandlen. Det stiller høje krav til fagpersoner og i 2020 er vi igen på udkig efter de allerbedste i detailhandlen indenfor mejeri, slagtervarer og frugt og grønt. Vær med fra start, når der åbnes for indstillinger den 10. februar 2020 til Slagterprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.

Kantineprisen
Kantiner er essentielle for, at hjulene drejer rundt - for uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor skal vi igen i 2020 finde landets bedste kantine, som skal hyldes på Fødevaredagen. Vi åbner for indstillinger den 10. februar 2020. Følg med på Kantineprisen.

Griseakademi
I 2019 søsatte vi Griseakademiet og ambitionen er forsat stor. Akademiet er målrettet dig, der arbejder med fødevarer i din hverdag, og som gerne vil have inspiration og udvikle din viden og færdigheder i arbejdet med gris. Vi vil igen i 2020 afholde masterclasses, talks og tastings. Følg med på Griseakademiet og se, hvornår de nyeste events åbner for tilmelding.

Fødevaredagen
Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til årets store branchedag. Vi tager en status på mad-Danmark og ser fremad. Det bliver en dag fyldt med ny viden om fødevarer og friske indsigter om forbrugerne. Du kan sammensætte dagen, så den er tilpasset netop dit fagområde. Sæt et stort kryds i kalenderen 29. september 2020. Følg med på Fødevaredagens site.

Økologiske Food Fighters
Økologiens ambassadører kunne man også kalde dem. Igen i år udvælges 12 unge til at deltage på en tre-dages tur rundt i Danmark, hvor de bliver klædt på med den nyeste viden indenfor økologi. Har du lyst til at vide mere, eller kender du nogle der skal med, så følg med her og vær klar med din ansøgning, når der åbnes for tilmelding.

Fra Greb til Gaffel
I dine sko. Sådan kunne titlen også lyde. For det er netop det der sker, når landbrugselever og kokkeelever bytter arbejdsplads for en uge. I løbet af ugen udvides begge parters horisont. For hvad kræver det egentlig af landmanden, når råvarerne skal bruges i et køkken? Og hvilken betydning har vind og vejr for de råvarer, der kommer ind i køkkenet? Det er nogle af de key-learnings som helt sikkert vil stå klarest i deltagernes erindring. Skal du med eller kender du en der skal? Så vær klar med din ansøgning, når der åbnes for tilmelding til Fra Greb til Gaffel.