Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


Kl. 09.00-14.00

Målgruppe:

Kantiner, slagtere, hoteller, restauranter, caféer

Pris:

Gratis. Men der opkræves no-show-fee på 500 kr.

Sted:

Gemyse, Tivoli 1650 København V

Udbytte:

Inspiration til nye tanker om gris og grønt; viden om alternative udskæringer og alternativ brug af gris; indblik i trenden: Mad med mening; teknisk viden om smagen af gris og en faglig forklaring på, hvorfor grisen egner sig så godt som tilbehør/smagsgiver og inspiration til nye retter med grønt i centrum og kød/gris som smagsgiver.

Masterclass: Gris og grønt – hinandens bedste venner, København

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER - LUKKET FOR TILMELDINGER 

 

Er du nysgerrig på det grøntsagsbaserede køkken og ikke mindst på hvordan grisen passer ind som smagsgiver?

 

Kom og smag med, når en af Danmarks skarpeste grøntsagskokke og en smagsforsker inspirerer til, hvordan du kan arbejde med gris og grønt hjemme i dit køkken.

 

09.00 | Velkomst, morgensnacks og præsentationsrunde

 

09.30 | Landbrug & Fødevarer – hvorfor griseakademi?

 

10.00 | Køkkenchef og Mette Dalhgaard fra Restaurant Gemyse fortæller om sit grønsagsbaserede køkken, om grønsagsmad til mange og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken. Glæd dig til små smagsprøver undervejs.

 

11.15 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om grisens smag – Nyt studie viser noter af trøffel, rose, kukomi mv.

 

12.30 | Workshop: Lav din egen frokost med gris og grønt i drivhuset.

 

13.30 | Opsamling, tur i haven og grøntsags-snobrød

 

14.00 | Farvel og tak

 

Lyder det som noget for dig, så tag fat i din kollega, find din kreative side frem og tilmeld dig.

 

 

Se også