Masterclass: Gris og grønt – hinandens bedste venner, København
IKKE FLERE LEDIGE PLADSER - LUKKET FOR TILMELDINGER
Er du nysgerrig på det grøntsagsbaserede køkken og ikke mindst på hvordan grisen passer ind som smagsgiver?
Kom og smag med, når en af Danmarks skarpeste grøntsagskokke og en smagsforsker inspirerer til, hvordan du kan arbejde med gris og grønt hjemme i dit køkken.
09.00 | Velkomst, morgensnacks og præsentationsrunde
09.30 | Landbrug & Fødevarer – hvorfor griseakademi?
10.00 | Køkkenchef og Mette Dalhgaard fra Restaurant Gemyse fortæller om sit grønsagsbaserede køkken, om grønsagsmad til mange og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken. Glæd dig til små smagsprøver undervejs.
11.15 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om grisens smag – Nyt studie viser noter af trøffel, rose, kukomi mv.
12.30 | Workshop: Lav din egen frokost med gris og grønt i drivhuset.
13.30 | Opsamling, tur i haven og grøntsags-snobrød
14.00 | Farvel og tak
Lyder det som noget for dig, så tag fat i din kollega, find din kreative side frem og tilmeld dig.