GRISEAKADEMIET

Alt hvad du har brug for - samlet ét sted.

Griseakademiet er stedet, hvor du fremover kan blive en del af spændende og nytænkende diskussioner, seminarer og workshops rundt om gris. Det er også her du vil finde mest inspiration, flest relevante kurser, masterclasses og masser af faglige events. Vi glæder os til at se dig.
Tailormade arrangementer

  • I Griseakademiet kender vi landbruget og fødevarebranchen indefra, og det er vores fornemste opgave at facilitere virksomheder med indsigter og skabe adgang til fagpersoner, kokke, slagtere, virksomheder, specialister og foredragsholdere, som det kan være svært at tilgå selv.  
  • Udover de arrangementer, som allerede er planlagt og åbne for tilgang, arrangerer vi gerne tailormade dage, hvor vi skruer en dagsorden sammen præcis til jeres behov. Det kan fx være specielle Talks & Tastings med personer, som har en særlig betydning for virksomheden eller for en særlig faggruppe. Eller det kan være masterclasses og workshops på udvalgte lokationer, hvor vi hjælper med at kaste lidt tryllestøv over en dag i faglighedens tegn.
  • Kontakt os gerne for en snak. Så hjælper vi med at skabe kontakter og sammensætte et spændende fagligt arrangement i regi af Landbrug & Fødevarer kun for jer. Hvor, hvornår og hvordan definerer vi sammen.