Masterclass: Gris, forædling og fremtidens proteiner
ARRANGEMENTET ER UDSOLGT
Skriv direkte til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk for plads på venteliste.
Kom og smag med, når både danmarks skarpeste grøntsagskokke, håndværksspecialister, madanmeldere og smagsforskere inspirerer til, hvordan du kan tænke gris, grønt, proteiner og fremtidens fødevaretrends ind i dit køkken.
Program:
09.00 | Velkomst, registrering og morgensnacks
09.30 | Køkkenchef Mette Dalhgaard fra Restaurant Gemyse fortæller om sit grøntsagsbaserede køkken, om grøntsagsmad til mange og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken.
10.00 | Landbrug & Fødevarer fortæller: hvorfor et griseakademi? Og hvorfor fokus på fremtidens proteiner?
10.45 | Forædlingsekspert Jens B. Schou guider os gennem sin nørdede verden af forædling, historie og grisens fortræffeligheder.
11.30 | Pause
11.45 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om food pairing, gris, grønt og smag. Hvordan passer ind grisen på fremtidens grønne tallerken?
12.30 | Baconista og røgerist Allan Ømand løfter røgsløret for gourmetbacons eventyrlige smagskombinationer. Bare rolig, Allan har taget smagsprøver med.
13.00 | Frokost: Grønne retter - lidt med gris – masser af protein – masser af smag!
13.45 | Forfatter, madanmelder og Ph.d i mad og æstetik Helle Brønnum Carlsen fortæller om fremtidens proteiner og sætter fokus på æggets rolle og egenskaber.
14.15 | Hvad skal vi spise i dag, i morgen og i overmorgen? Bliv klogere på, hvordan fremtiden smager. Workshop med spritnye indsigter fra Firstmove.
15.00 | Opsamling, farvel og lidt til ganen.
Bemærk: der er et begrænset antal pladser, og din plads er først sikret, når du har modtagelse bekræftelse pr. mail.Tag ligeledes forbehold for ændringer i tidsplanen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk.