Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


09:00 - 15:00

Målgruppe:

Kokke, kantiner, grossister, gourmet slagtere, kæder og hoteller

Pris:

Arrangementet er gratis. Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på 500 kr.

Sted:

Gemyse, Tivoli Vesterbrogade 3, 1620 København

Udbytte:

Ny inspiration, viden om gris som en del af fremtidens menu

Masterclass: Gris, forædling og fremtidens proteiner

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT
Skriv direkte til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk for plads på venteliste.

Kom og smag med, når både danmarks skarpeste grøntsagskokke, håndværksspecialister, madanmeldere og smagsforskere inspirerer til, hvordan du kan tænke gris, grønt, proteiner og fremtidens fødevaretrends ind i dit køkken.

Program:
09.00 | Velkomst, registrering og morgensnacks

09.30 | Køkkenchef Mette Dalhgaard fra Restaurant Gemyse fortæller om sit grøntsagsbaserede køkken, om grøntsagsmad til mange og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken.

10.00 | Landbrug & Fødevarer fortæller: hvorfor et griseakademi? Og hvorfor fokus på fremtidens proteiner?

10.45 | Forædlingsekspert Jens B. Schou guider os gennem sin nørdede verden af forædling, historie og grisens fortræffeligheder. 

11.30 | Pause

11.45 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om food pairing, gris, grønt og smag. Hvordan passer ind grisen på fremtidens grønne tallerken?

12.30 | Baconista og røgerist Allan Ømand løfter røgsløret for gourmetbacons eventyrlige smagskombinationer. Bare rolig, Allan har taget smagsprøver med.

13.00 | Frokost: Grønne retter - lidt med gris – masser af protein – masser af smag!

13.45 | Forfatter, madanmelder og Ph.d i mad og æstetik Helle Brønnum Carlsen fortæller om fremtidens proteiner og sætter fokus på æggets rolle og egenskaber.  

14.15 | Hvad skal vi spise i dag, i morgen og i overmorgen? Bliv klogere på, hvordan fremtiden smager. Workshop med spritnye indsigter fra Firstmove. 

15.00 | Opsamling, farvel og lidt til ganen.

Bemærk: der er et begrænset antal pladser, og din plads er først sikret, når du har modtagelse bekræftelse pr. mail.Tag ligeledes forbehold for ændringer i tidsplanen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk.

Se også