Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


UDSKUDT GRUNDET COVID-19. NY DATO FØLGER.

Målgruppe:

Kokke, kantiner, grossister, kæder og hoteller

Pris:

Arrangementet er gratis. Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på 500 kr.

Sted:

Bytorvet 11, 8541 Skødstrup

Udbytte:

Ny inspiration, viden om gris som en del af en flexitar menu

Masterclass: Smagen af racer, forædling og fremtiden

UDSKYDES GRUNDET COVID-19. ARRANGEMENTET FORVENTES AFHOLDT SENERE PÅ ÅRET. INFO FØLGER. 

Kom og smag med, når både danmarks skarpeste grøntsagskokke, håndværksspecialister, kogebogsforfattere og smagsforskere inspirerer til, hvordan du kan tænke gris, grønt og fremtidens fødevaretrends ind i dit køkken.

Program:
09.00 | Velkomst, morgensnacks og præsentationsrunde

09.30 | Landbrug & Fødevarer fortæller: Hvorfor griseakademi?

10.15 | Køkkenchef og ejer Christian Bøjlund fra Frederiksgade 42 fortæller om sit grøntsagsbaserede køkken, 80/20-koncept og om grisen som smagsgiver i et grønt køkken.

10.45 | Pause

11.00 | Smagsekspert Lisbeth Ankersen fortæller om økologiske racegrise, vægtklasser og smag - nyt studie viser noter af trøffel, rose, kukomi mv.

11.45 | Køkkenchef Christian Bøjlund guider dig igennem hans proces – vær med når han laver grøn frokost – med et strejf af gris 

12.45 | Forædlingsekspert Jens B. Schou guider os igennem sin nørdede verden af forædling, historie og grisens fortræffeligheder

13.15 | Baconista og røgerist Allan Ømand løfter røgsløret for gourmetbacons eventyrlige smagskombinationer. Bare rolig, Allan har taget smagsprøver med.

13.45 | Hvad skal vi spise i dag, i morgen og i overmorgen? Bliv klogere på, hvordan fremtiden smager. Workshop med indsigter fra firstmovere.

14.30 | Opsamling

15.00 | Farvel og tak

Lyder det som noget for dig, så tag fat i din kollega, find din kreative side frem og tilmeld dig ’Mastercalss: Smagen af racer, forædling og fremtiden'.

Bemærk: der er et begrænset antal pladser, og din plads er først sikret, når du har modtagelse bekræftelse pr. mail.Tag ligeledes forbehold for ændringer i tidsplanen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk

Se også