Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:

10.09.2019
Kl. 10.00-15.00

Målgruppe:

Privatslagtere og supermarkedsslagtere

Pris:

Gratis. Men no-show-fee på 500 kr.

Sted:

Aarhus

Udbytte:

Du får fifs til, hvordan du får økonomi i det økologiske sortiment i din slagterdisk og i mad ud af huset, inspiration til faglige udvikling og en bedre bundlinjen, en dag med fokus på praktik og små, faglige appetizers om de økologiske principper samt sparring og kvalificeret diskussion.

Slagtermasterclass – økologi i din slagterafdeling, Aarhus

10.00 | Velkomst 
Velkomst og introduktion til dagen ved Hanne Castenschiold, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer.  

10:15 | Økologiske principper og værdier 

Bliv klogere på økologiske principper og værdier, når Kirsten Lund Jensen, Økologichef hos Landbrug & Fødevarer, giver en introduktion.


10:45 | Regler for håndtering af økologisk kød 

Fødevarestyrelsen (tbc) giver en introduktion til regler for håndtering af økologisk kød.

11:15 | Trends og forbrugerpræferencer – hvad kan økologien? 

Nina Preus, Forbrugersociolog, Landbrug & Fødevarer opdaterer dig med en spændende præsentation af trends og de forbrugerpræferencer, der knytter sig hertil.  

11:45 | Øvelse: Hvad kan vi kommunikere til vores kunder? Bliv stærk i de gode argumenter.

12:00 | ØKO-FROKOST

13:00 | Få fingrene i økologien  
Michael Museth, slagter, Folkets Madhus og kendt fra TV giver inspiration til retter og produkter, som tilgodeser økologien – bl.a. anvendelse af hele dyret. Vi laver retter med ureelle kødudskæringer, som er ideelle at bruge i ”færdigretter” og ”mad ud af huset”. Og vi har fokus på økologisk tilbehør, som passer til sæsoner og højtider og giver  potentiale for mersalg. 

15:00 | Evaluering og tak for i dag
 

Arrangementet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

 

Se også