Slagtermasterclass – økologi i din slagterafdeling, Aarhus
10.00 | VELKOMST
Hanne Castenschiold, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
10:15 | Økologiske principper og værdier
Ejvind Pedersen, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
10:45 | Regler for håndtering af økologisk kød
Hanne Castenschiold, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
11:15 | Balance og bæredygtighed trender – kødets rolle det næste årti
Nina Preus, Forbrugersociolog, Landbrug & Fødevarer
11:45 | Øvelse: Hvad kan vi kommunikere til vores kunder?
12:00 | ØKO-FROKOST
13:00 | Få fingrene i økologien
Michael Museth, slagter, Folkets Madhus og kendt fra TV giver inspiration til retter og produkter, som tilgodeser økologien.
Der vil være fokus på retter med ureelle kødudskæringer, som er oplagte i ”færdigretter” og ”mad ud af huset” og i anvendelse af hele dyret også til pålægsprodukter. Økologisk tilbehør, som passer til sæsoner og højtider, indgår i retterne – alt sammen for at skabe mersalg i din slagterafdeling/-forretning.
15:00 | Evaluering og tak for i dag
Arrangementet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.