Masterclasses
Masterclasses

Masterclasses

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


Kl. 10.00-15.00

Målgruppe:

Privatslagtere og supermarkedsslagtere

Pris:

Gratis. Men no-show-fee på 500 kr.

Sted:

Horisont, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

Udbytte:

Du får fifs til, hvordan du får økonomi i det økologiske sortiment i din slagterdisk og i mad ud af huset, inspiration til faglig udvikling og en bedre bundlinje, en dag med fokus på praktik og små, faglige appetizers om de økologiske principper samt sparring og kvalificeret diskussion.

Slagtermasterclass – økologi i din slagterafdeling, Aarhus

10.00 | VELKOMST
Hanne Castenschiold, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

10:15 | Økologiske principper og værdier 

Ejvind Pedersen, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

10:45 | Regler for håndtering af økologisk kød 

Hanne Castenschiold, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

11:15 | Balance og bæredygtighed trender – kødets rolle det næste årti

Nina Preus, Forbrugersociolog, Landbrug & Fødevarer   

11:45 | Øvelse: Hvad kan vi kommunikere til vores kunder? 

12:00 | ØKO-FROKOST

13:00 | Få fingrene i økologien  
Michael Museth, slagter, Folkets Madhus og kendt fra TV giver inspiration til retter og produkter, som tilgodeser økologien.
Der vil være fokus på retter med ureelle kødudskæringer, som er oplagte i ”færdigretter” og ”mad ud af huset” og i anvendelse af hele dyret også til pålægsprodukter. Økologisk tilbehør, som passer til sæsoner og højtider, indgår i retterne – alt sammen for at skabe mersalg i din slagterafdeling/-forretning.

15:00 | Evaluering og tak for i dag
 

Arrangementet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

 

Se også