Slagtermasterclass – økologi i din slagterafdeling, København
10.00 | VELKOMST og introduktion til dagen
Hanne Castenschiold, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
10:15 | Økologiske principper og værdier
Kirsten Lund Jensen, økologichef, Landbrug & Fødevarer
10:45 | Regler for håndtering af økologisk kød
Robert Langberg Lind, Head of Section, Fødevarestyrelsen
11:15 | Balance og bæredygtighed trender – kødets rolle i det næste årti
Nina Preus, forbrugersociolog, Landbrug & Fødevarer
11:45 | Øvelse: Hvad kan vi kommunikere til vores kunder?
12:00 | ØKO-FROKOST
13:00 | Få fingrene i økologien
Michael Museth, slagter, Folkets Madhus og kendt fra TV giver inspiration til retter og produkter, som tilgodeser økologien.med ureelle kødudskæringer, som er ideelle at bruge i ”færdigretter” og ”mad ud af huset”.
Der vil være fokus på retter med ureelle kødudskæringer, som er oplagte i ”færdigretter” og ”mad ud af huset” og i anvendelse af hele dyret også til pålægsprodukter. Økologisk tilbehør, som passer til sæsoner og højtider, indgår i retterne – alt sammen for at skabe mersalg i din slagterafdeling/-forretning.
15:00 | Evaluering og tak for i dag
Arrangementet er støttet af Fonden for økologisk landbrug.