TALKS & TASTINGS
TALKS & TASTINGS

TALKS & TASTINGS

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer

Dato og tid:


Målgruppe:

Kokke

Pris:

Sted:

Info følger

Udbytte:

Gastronomisk faglighed, inspiration og netværk. Bliv inspireret af branchens bedste

Gris & Gourmet

OBS! Arrangementet bliver afholdt i november 2021 - specifik dato følger. 

I kølvandet på Årets Ret med Gris, sættes der fokus på Gris & Gourmet - Konkurrencen tiltrækker hvert år den absolutte elite inden for dansk gastronomi og vi ved at rigtig mange kokke elsker gris og man kan lære meget af at kigge topkokkene over skulderen.  Eventet sætter fokus på den store variation i brugen af gris samt den høje gastronomiske kvalitet så endnu flere blive inspireret til selv at tilberede flere måltider med gris.

Mere info om eventet følger. Landbrug & Fødevarer monitorer løbende den aktuelle Covid-19 situation og justerer aktiviteter derefter.  

 

Se også