TALKS & TASTINGS
TALKS & TASTINGS

TALKS & TASTINGS

Arrangør:

Landbrug & Fødevarer og Svenskt Kött

Dato og tid:


Udrejse om morgenen d. 12. november og hjemrejse d. 13. november sen eftermiddagen/aften.

Målgruppe:

Detailhandel og kødindustrien

Pris:

Trend-tour, seminar og forplejning er gratis. Transport dækkes ikke. Ved udeblivelse forbeholder vi os retten til at tage et no-show-fee på 900 DKK.

Sted:

Stockholm
Overnatning: Story Hotel, Riddargatan 6, Östermalm, 11435 Stockholm

Udbytte:

Indsigter og kategoriudvikling

Trend-tour og seminar om fremtidens gris - Stockholm

TAG MED PÅ TREND-TOUR & DELTAG I SEMINAR OM GRIS I FREMTIDEN
STOCKHOLM 12. og 13. NOVEMBER 2019

 

Svenskt Kött og Landbrug & Fødevarer samler som noget helt nyt den svenske og danske dagligvarehandel. Først til en spændende trend-tour i Stockholm, Skandinaviens favoritdestination for foodies. Og så til en dag i fremtidens tegn på smukke Fotografiska, hvor det emmer af inspiration.

 

DAG 1: TREND-TOUR
Den 12. november tager vi dig med på trend-tour i Stockholm. Stockholm er hjemsted for nogle af de mest interessante restauranter, barer og butikker i Skandinavien. Og på denne tur tager vi dig med til noget af det hippeste hinsidan. 

 

Det får du:
Du får indblik i hvad der trender i Stockholm, og du møder nogle af Sveriges dygtigste fødevareaktører.

Du får inspiration fra kødets verden, men også fra andre kategorier – alt sammen noget, som du kan tage med hjem og omsætte til udvikling af dit grisekød. 

 

Program:
Kl. 09:30: Vi mødes og indkvarteres på Story Hotel, Riddargatan 6, Östermalm, 11435 Stockholm
Kl. 09:30-17:00: Trend-tour

Vi besøger bl.a.:

  • Spændende Food Halls med fuld smæk på alle sanser
  • Sébastian på Söder: Stockholms bud på håndværksbageri der brager frem. Hvordan kan denne kategoris succes omsættes til kødkategorien?
  • ICA Maxi – sådan arbejdes med kød, fersk, som convenience og on-the-go
  • AG Kötthandel – her er kødet sat på en piedestal og som kunde får du en smuk gave med dig, når du går. Man er næsten sat tilbage i tiden. Eller også er vi i fremtiden?
  • Dinner på en af Stockholms hotteste restauranter. Nemlig hos den svenske top-kok Daniel Crespi, som ejer 7 restauranter i hjertet af Stockholm – netop nu er der over 12.000 på ventelister til hans spisesteder, men vi har fået bord!

 

DAG 2: SEMINAR OM GRIS I FREMTIDEN
Den 13. november byder vi velkommen til ”Gris i fremtiden”. Og du er særligt inviteret. Grib chancen, tilmeld dig og få de nyeste fødevare- og adfærdsindsigter – og vær med til at forme fremtiden for grisekød i dagligvarehandlen. 

 

Det får du:
Du får den seneste viden med hjem. Mød en af Skandinaviens førende forbrugersociologer, Eva Steensig. Eva og hendes team har gennemført en ny analyse og vil desuden præsentere indsigter om globale og lokale fødevarer og adfærdsmæssige trends blandt forbrugerne og den unge forbrugergruppe. 

Du får mulighed for at spille en aktiv rolle i at forny fremtiden for grisekød. Vi har samlet nogle af Sveriges og Danmarks mest drevne og dygtige kokke og slagtere, som vil bidrage med forslag til nye muligheder for, hvordan vi bruger grisekød. Samtidig tester vi idéerne af på et helt særligt udvalgt panel af unge forbrugere.

Vi vil sammen generere idéer til forbrug, retter, koncepter og kulinariske muligheder.

Du får efterfølgende tilsendt et idé-katalog med dagens idéer, som kan omsættes til salg af grisekød til fremtidens forbrugere.

 

Program:
Kl. 09.30-16: Vi mødes på Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Stockholm kl. 09.30

  • Morgensnack og velkomst
  • Fødevaretendenser og adfærdsmæssige trends påvirker, hvad og hvordan vi spiser
  • Idéudvikling og raffinering – fremtidens grisekød
  • Frokost: Bliv overrasket med bæredygtig gris & grønt i sæson
  • Færdiggørelse af de bedste ideer og koncepter med gris
  • Pitch af idéer foran fremtidens forbrugere

 

PRAKTISK
Tilmelding senest 12. oktober 2019.
Det er gratis at deltage, men vi forbeholder ret til at opkræve et no-show-fee på 900 DKK ved udeblivelse. Du er selv ansvarlig for at booke og afholde udgifter til fly t/r (eller anden transport), men vi hjælper dig gerne.

Overnatning bliver booket til dig på Story Hotel, Riddargatan 6, Östermalm, 11435 Stockholm

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt Vickie Enné Ryge på tlf. 33394262 eller mail vkr@lf.dk.

 

Kampagne finansieret med støtte fra Den Europæiske Union. Den Europæiske Union støtter kampagner til fremme af landbrugsprodukter af høj kvalitet. 

Indholdet i denne salgskampagne afspejler kun forfatterens holdning og er alene dennes ansvar. Europa-Kommissionen er ikke ansvarlig for den måde, informationen deri måtte blive brugt på.

 

Se også