Vil du være økologisk Food Fighter?

Er du én af fremtidens madprofessionelle? Er du nysgerrig på økologi? Og vil du med på en spændende tur gennem øko-Danmark? Bliv Økologisk Food Fighter - eller prik din elev eller studiekammerat på skulderen.

 

Er du på vej til at blive landmand, kok, slagter, ernæringsassistent, bager eller professionsbachelor i ernæring og sundhed? Og er du nysgerrig på økologi? Så er det lige dig vi søger!

Kom med på en 3 dages tur i øko-Danmark!

Økologiske Food Fighters er et miks af fremtidens fødevare-professionelle. Fælles for alle er, at de brænder for gode råvarer og er nysgerrige på økologi. Som Økologisk Food Fighter stifter du nemlig tæt bekendtskab med økologien - både på marken, i butikker og i professionelle køkkener. Vi tager dig med rundt i hele Danmark og giver dig én på opleveren.

Unik mulighed for at styrke dine kompetencer
Som Økologisk Food Fighter bidrager du med en god portion engagement og gå-på-mod. Til gengæld får du erfaringer, kompetencer og et netværk, der kan være med til at kickstarte din karriere i fødevareverdenen.

Mester: ”Det skaber værdi at sende en elev afsted”
Tiden er givet godt ud - også for din mester eller din uddannelse. " Det er en unik måde at skabe tværfaglig forståelse, og det gav os rigtig stor faglig indsigt og værdi," siger Christian Bøjlund fra Restaurant Frederiksgade 42 i Aarhus og fortsætter: " Hvor tit får du lov til at spare med én der interesserer sig super meget for mad og fødevareproduktion? Vi lærte så meget nyt, og vi skal helt sikkert være med igen!".

Hvornår?
Grundet Covid-19 er de oprindelige datoer usikre. Følg derfor med på siden her, hvornår Økologiske Food Fighters løber af staben i år. 

Ansøg nu
Vi modtager nu ansøgninger om at blive en del af årets Økologisk Food Fighter team.
VIGTIGT: For at blive en del af Økologiske Food Fighters skal du være landbrugs-, kokke-, bager-, slagter- eller ernæringsassistentelev eller studere professionsbachelor i ernæring og sundhed.

Send os en ansøgning, hvori du fortæller os, hvorfor netop du skal være Økologisk Food Fighter. Ansøgningen må være tekst og et billede af dig selv eller en lille film. Hvor lang filmen er og hvad der sker i filmen er op til dig - det vigtigste er, at vise dit engagement. Send ansøgningen til Anders Nicolajsen på andn@lf.dk

Søg senest fredag den 3. april - vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Har du spørgsmål?
Vi vil altid gerne fortælle mere om Økologiske Food Fighters og hjælpe dig med at ansøge. Hiv endelig fat i Anders Nicolajsen på andn@lf.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også læse mere om Økologiske Food Fighters her.